PARTYINFO

 

TRANCEFUSION!

flyer
Datum konání:
08.10.2011 - sobota
Místo konání:
Praha - Incheba Expo
DJs:
Gabriel & Dresden (USA), Giuseppe Ottaviani (IT), Marcel Woods (NL), Arnej (CAN), Moonbeam (RUS), Mat Zo (UK), Boom Jinx (NOR), Christian Burns (UK), Eller van Buuren (NL) – LIVE
2nd stage - Finidi (Studio 54), Richard Reynolds (Silwer Cafe), Fcuk & Camila De Oliveira (oficial N.O.H.A. singer), Orbith, Mery En (SaSaZu), Subgate (Chapeau Rouge)
Info:
http://www.trancefusion.cz
Popis:
start 20:00, vstup od 650 czk
Line-up:
20:00-21:10 Boom Jinx
21:10-22:20 Moonbeam
22:20-23:40 Mat Zo
23:40-00:15 Christian Burns + Eller van Buuren – live
00:15-01:55 Gabriel & Dresden
01:55-03:20 Arnej
03:20-04:40 Giuseppe Ottaviani
04:40-06:00 Marcel Woods

SECOND STAGE (M ZONE)
20:00-22:00 Finidi
22:00-23:30 Richard Reynolds
23:30-01:00 VCUK + Camila De Oliviera (vocals)
01:00-02:30 ORBITH
02:30-04:00 Mery En
04:00-06:00 Subgate
 
 
7 čtenářů Techno.cz byl na této akci
 
Trancefusion After Movie Časový line up a poslední důležité informace k Trancefusion
Giuseppe Ottaviani: "Na Trancefusion natočíme další nové video!“

Přinášíme vám rozhovor s tímto velkým sympaťákem, který je už v ČR dobře znám a má zde řádnou základnu fanoušků. Do Prahy se rozhodně moc těší a povídání s ním bylo velice příjemné. Za necelé dva týdny ho zde budeme mít naživo!

 

Ciao, po nějaké době Tě opět v říjnu uvidíme live v Praze na akci Trancefusion. V ČR už máš pěknou základnu fanoušků, jak se těšíš na další kontakt s českým publikem?

Ano, už je to nějaká doba, ale konečně budu zpátky a už se nemůžu dočkat. O základně fanoušků teda nic nevím, ale co vím jistě, je, že před českým publikem se pokaždé cítím fajn a vždycky si hraní v Česku moc užívám. Navíc dva z mých nejlepších videoklipů jsou z Prahy, a tak se těším, jak budeme na Trancefusion točit nové video.

 

 

Jak dlouho jsi již vlastně zapojen do projektu VANDIT společně s Paul van Dykem?

Už to bude deset let! A přitom mi to přijde jako včera, když jsem poprvé jel do Berlína. Se všemi jsem si tam v sídle firmy zatím moc dobře rozuměl a sám Paul mě taky výrazně podporuje. I po deseti letech mám pořád ten stejnej skvělej pocit, jako když jsme začínali. Už teď se těším na dalších deset let s VANDIT! :-)

Na čem aktuálně pracujete?

Jak možná víte, v červenci jsme vydali moji poslední kompilaci s názvem GO ON AIR a před pár dny jsme vydali EP desku se třemi extended verzemi tracků z té kompilace. Momentálně si dávám pohov, protože jsem vlastně celé léto neměl čas na dovolenou. Kromě toho taky upgradujeme nahrávací studio, vyměňujeme počítače a další vybavení. Jakmile to bude hotovo, začnu pracovat na novém autorském albu – nebo lépe řečeno vrátím se k němu. Pak je tu taky čerstvá spolupráce s Betsie Larking, která se bude jmenovat Toys a brzo vyjde na Betsině albu. Někdy koncem tohoto roku nebo počátkem roku příštího bychom taky rádi vydali singl.

Poměrně nedávno se Ti narodil syn. Jak zvládáš kombinaci hraní po celém světě s rodičovskými starostmi/radostmi?

Tak jasně, že už nemůžu ve studiu pracovat po nocích. Pracuju přes den, jako normální lidi, a je to fajn, protože tak můžu být celý den v reálném čase propojený s berlínskou kanceláří. Výhoda je, že se tak za jeden den vlastně stihne udělat víc než postaru. Studio mám jen asi 50 metrů od domu, a tak můžu se synem trávit dost času zrána, přes oběd (což je pro nás, Italy, obrovsky důležité) a pak večer. Přes víkendy sice cestuju a kluk mi chybí, ale co: je to moje práce, kterou taky miluju. Nové studio, které by mělo být hotovo během pěti měsíců, budu mít navíc rovnou v domě. Takže pak to bude v podstatě ideál!

Chtěl bys, aby z Tvého syna vyrostl taky muzikant, nebo ho budeš naopak od tohoto života držet dál v odstupu?

Nechci ho do ničeho nutit. Chci ho podporovat v rozvoji schopností tak, aby se uměl sám rozhodnout, jakou cestou se bude chtít vydat. Ať už se jednou rozhodne dělat cokoli, budu mu všemožně pomáhat. Jemu je teď ale jenom rok, takže na podobné uvažování je ještě dost času :-)

Studoval jsi piano na škole, nepřemýšlel jsi učit druhé tomuto umění?

Ani ne. Teorie mě na škole nijak zvlášť nebavila, já chtěl jenom hrát na piano a neztrácet čas „dějinami klasické hudby“. Uznávám sice, že dějiny jsou důležitou součástí studia čehokoliv, ale nemám k nim žádný vztah. Jako učitel si tedy rozhodně nepřipadám. A pak, moje hraní na piano už dávno není to, co bývalo. To musíte dennodenně sedět u piana a dřít několik hodin, a to já už dávno nedělám. Je ale třeba říct, že to, co jsem se naučil ve škole, dnes vrchovatě zúročuju v práci.

Co Tě baví víc, práce ve studiu nebo živý kontakt s publikem?

Bez studiové práce na prvním místě by nikdy nebyl živý kontakt s publikem. Nejsem opravdový DJ a nehraju skladby jiných autorů, hraju jenom svou hudbu (produkci a remixy). Než se objevím na stage, musím to, co chci hrát, nejprve napsat, a to si žádá čas. Nemohl bych například být rezidentním DJem někde v klubu, protože bych časově nestíhal obměňovat set. Proto obvykle na jednom místě hraju jednou či dvakrát do roka. Práce ve studiu mě pochopitelně baví, ale všechno, co dělám, dělám vlastně pro taneční parket a publikum. Dělám tedy muziku pro publikum. I když mě ze všeho nejvíc baví tvořit, skutečný cíl je podělit se o tu hudbu s publikem.

Příprava Tvých live vystoupení musí být technicky dost náročná. Jak velký tým lidí s Tebou cestuje a co vlastně ta příprava všechno obnáší?

Není to tak složité a většinou cestuju sám. Používám miniaturní hardware, který se vejde do příručního zavazadla, a zbytek (např. velké klávesy, mixery, monitory, atd.) zařídí organizátoři v místě akce. Před show si potřebuju během dne udělat zkoušku zvuku, a s tím mi pomůže zvukař v místě konání akce. Většinou to trvá tak hodinu, než je všechno dokonale nastavené, někdy to bývá míň, někdy víc, protože každé místo má svoje akustická specifika. Cestování s CD boxem by asi bylo jednodušší, ale to není můj styl. Já si to radši trochu zkomplikuju :-)

Přichystáš si pro Prahu něco speciálního?

Asi otestuju první track z nového alba, není ještě úplně hotový, ale skoro jo. Těším se na reakce publika. Než vypálím finální master nové skladby, chci si ji vždycky párkrát vyzkoušet naživo.

Poprosíme Tě o nějaký vzkaz směrem k fandům v ČR.

Prostě připravte se a přijďte! Budeme se dobře bavit – co taky jiného o víkendu?! Takže nashle na dance floor!

Díky moc za rozhovor a budeme se těšit na osobní setkání v Praze na Trancefusion!

 

TRANCEFUSION – nová krev do žil české taneční scény! Po této noci budete jako znovuzrození.

Více informací na www.trancefusion.cz nebo na http://on.fb.me/TRANCEFUSION

Vstup pouze od 18ti let.

Vstupenky v síti Ticketstream www.ticketstream.cz od 17. 5. 2011.

Klasická vstupenka – první vlna 300 ks za 650 Kč včetně veškerých poplatků, dále pak 750 Kč, 850 Kč a 990 Kč na místě.

GOLDEN VIP prvních 30 ks za 990 Kč, dále pak 1190 Kč, 1390 Kč a 1690 Kč.

DIAMOND VIP prvních 30 ks za 2290 Kč, dále pak 2490 Kč, 2690 Kč a 3190 Kč. DIAMOND VIP vstupenka zahrnuje neomezenou konzumací na baru. Detailní informace o jednotlivých druzích vstupenek najdete na www.trancefusion.cz

Přímý link na předprodej http://bit.ly/chci-listek nebo objednávejte na čísle 734 538 699.

Official after party – STUDIO 54, Hybernská 38, Praha 1

 
Trancefusion představuje druhou stage! Marcel Woods: "Za měsíc mi vyjde remixové album" Trancefusion: Combo vstupenky, Youtube kanál, s ČD za 250 a další novinky! Představujeme Trailer k podzimní Trancefusion Představujeme další hvězdu Trancefusion - Mat Zo! Arnej - daší světová hvězda poprvé v Praze! Moonbeam poprvé v ČR - na podzimní Trancefusion! Podzimní edice Trancefusion přiveze do Prahy mnoho dalších světových hvězd! Trancefusion oznamuje podzimní termín!

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Čéša: "Celou Trancefusion jsem jel na adidaskách!" Report z Trancefusion od Mar Alla
 

Fotoreporty

 
MHD
 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016