PARTYINFO

 

TRANCE GATE

flyer
Datum konání:
29.04.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Le Mirage - Újezd
DJs:
Alexx Van Den Berg (alexxvandenberg.com), David Justian (davidjustian.net), MCB (aka Polapa, idj.cz/mcb)
Popis:
start 20:00, vstup zdarma
Line-up:
20:00 - MCB
22:00 - Alexx Van Den Berg
00:00 - David Justian
 
 
Trance Gate @ Le Mirage Music Club

V pátek 29. dubna se chystá třetí vydání klubovky Trance Gate v klubu Le Mirage na Újezdě. Po minulých pozitivních ohlasech a výborné atmosféře pokračujeme v nastavené laťce a opět jsme pro vás pozvali zajímavého hosta.

 

Jsme rádi, že pozvání přijal DJ a fotograf Alexx Van Den Berg, pocházející z České Lípy, ke které se vážou i jeho DJské začátky. Svá první vystoupení absolvoval v tamějším klubu Autonomia. V širší povědomí českých fanoušků elektronické taneční hudby ale vstoupil ještě dříve, a to jako jeden z nejlepších domácích party fotografů (umístil se např. na 2. místě v prestižní anketě Dance Music Awards 2007). Po letech objíždění nejrůznějších eventů, a to nejen v České republice, ale i po celé Evropě, se Alexx rozhodl věnovat se také DJingu, aby touto cestou předvedl posluchačům elektroniky svou vizi hudby. Jeho styl hraní lze charakterizovat jako house a trance, resp. progressive house a tech-trance, místy až techno. Alexxovými DJskými vzory jsou Paul van Dyk, John O'Callaghan a Sander van Doorn. Při DJingu používá laptop s programem Ableton Live nebo Traktor DJ Pro, který ovládá dvěma midi controllery.

Zbytek večera vyplní svou produkcí dvojice, která pro Vás akci připravuje - David Justian, nadějný a talentovaný DJ z nastupující mladší generace, přinášející nový svěží progressive trancový sound a 

DJ MCB, jenž má pro Vás připravenou nadílku ve stylu deep and dark progressive.

Můžete se těšit na kvalitní našláplý sound, který Vás jistě nenechá jen tak v klidu sedět a popíjet drinky. Dobře zásobený bar poskytuje širokou nabídku alkoholických i nealkoholických nápojů a především míchaných koktejlů za příjemné ceny. Sortiment je bohatý na různé druhy rumů, o kterých se dočtete podrobnější informace na speciálních rumových lístcích u barmanů.

Těšíme se na Vás,

ExpEvents.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016