PARTYINFO

 

STUDIO 54 NIGHT

Datum konání:
06.05.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Brano, Tommy Rogers, Enrico, Ronny
 
 
Květnová Studio54 Night tento pátek v Mecce opět ve velkém stylu!

Speciální slovenský host Brano, Tommy Rogers, Enrico a Ronny okoření svými sety květnovou Studio54 Night 6.5. v klubu Mecca!

 

Po úchvatné a nezapomenutelné noci Studio54 presents Amnesia se pražský afterklub Studio54 opět hlásí s dalším dílem rezidentního eventu Studio54 Night, který vždy probíhá první pátek v měsíci a jehož popularita a návštěvnost akce od akce stále více stoupá.

Speciálním hostem květnového vydání této oblíbené party bude slovenský dj Brano, který pravidelně vystupuje na předních parties a v klubech po celém Slovensku a 6.5. představí svůj osobitý sound v pražském klubu Mecca.

Mimo něj se můžete těšit na dnes již stálici domácí taneční scény - Tommyho Rogerse. Ten v uplynulých letech nastartoval svou kariéru doslova raketovou rychlostí. V březnu letošního roku vystoupil na prestižní WMC v Miami bezprostředně před hlavním ceremoniálem vyhlášení IDMA a 11. června se představí na Amnesia Ibiza opening party, kde vystoupí po boku hvězd jako je Paul Kalkbrenner, Matthias Tanzmann nebo Les Schmitz.

Dalším vystupujícím je dobře známý Enrico, který má za sebou minitour po Střední Americe a letos ho kromě prestižních domácích festivalů čeká stejně jako jeho kolegu vystoupení v klubu Amnesia a dalších zahraničních zemích.

Posledním vystupujícím je energický Ronny, jehož sety jsou vždy plné dynamiky a skvělého feelingu! Těšit se můžete na svěží sound plný chytlavých vokálů a hutných basových linek.

Jako vždy obdrží každý návštěvník u vstupu cd Studia 54 zdarma a při zakoupení VIP vstupenky bude odvezen Studio 54 Hummerem na oficiální afterparty, která startuje již ve 4 hodiny! Více informací naleznete na www.studio54.cz a www.mecca.cz

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016