PARTYINFO

 

UNIQUE

Datum konání:
10.06.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Pekelnej Bar
DJs:
Colin Dale (Abstract Dance, UK), Brady & Few (techouse.cz), Pavel Faktor (pekelnejbar.cz)
 
 
Colin Dale již příští pátek v Pekelnym baru!
Colin Dale míří do Pekelnýho baru

V pátek 10.6. bude Pekelnej Bar opět hostit party UNIQUE. Její rezidenti, DJs BRADY & FEW, se pokaždé snaží pozvat někoho vyjímečného a nejinak tomu bude i tentokrát.  Pozvání přijal veterán a legenda světové taneční scény, londýnský DJ COLIN DALE. Noc na vlnách londýnské techhouse music rozjede DJ PAVEL FAKTOR.

 

COLIN DALE biografie

Tento legendární britský dj, se na taneční scéně pohybuje už téměř 30 let a patří k jedním z nejostřejších a nejrespektovanějších londýnských djs. Rozhodně nás nepřestává překvapovat a udivovat. Hudba vždy byla součástí jeho rodinného života. Ještě než vystudoval střední školu, seznámil se s mnoha budoucími top djs,  jako byli Fabio,  Grooverider nebo Dave Angel.

Původně pracoval jako bankovní úředník, ale netrvalo dlouho a Tim Westwood ho pozval do kultovního klubu Gossip v Soho, kde tehdy hrával soul a klasickou funky hudbu.  V roce 1985 se stal klíčovým členem populárního pirátského rádia Kiss FM a bylo  jasné že kariéra v bance ho nečeká..

Jeho populární rádiová show „Abstract dance“  se stala velice oblíbenou a odstartovala jeho úspěšnou kariéru.  Po celých 16 let si „Abstract dance“ budovala velký respekt,  nejen tím,   že oslovovala velké masy lidí, ale hlavně těch lidí, kteří scénu tvořili.  Jako hosté zde vystoupili například Richie Hawtin,  Dave Angel,  Stacey Pullen,  Laurent Garnier,  Kevin Sauderson,  Carl Craig, Carl Cox a mnoho dalších. Show měla velkou odezvu a tak se v roce 1993 začala vysílat na internetu, což bylo na tu dobu velmi revoluční . Colin se tak stal jedním ze symbolů světové techno scény.  Brzy se dal dohromady s Colinem Faverem a Brendou Russel,  jejichž party „Deepspace“ objela snad všechny kluby v Londýně a rozjela místní techno scénu na plné obrátky. V roce 1994 Colin zakládá label Abstract Dance. Hraje po celém světě,  v Japonsku, Číně, Rusku, Austrálii nebo na východní Evropě.

Zahrál si na těch nejlepších parties, jako jsou Dance Valley,  Full Moon,  Tribal gathering, Sunrise, Love Parade a nyní ho čeká Unique a Bypass.

více info: www.myspace.com/abstraktdance

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016