PARTYINFO

 

BUSH

Datum konání:
13.05.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Shy FX (digital soundboy/UK) & MC Stamina (UK), Ghonzales, Beast 67 (drumandbass.cz), Stantha (dnbfever)
Popis:
start 22:00, vstup 150 czk
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Shy FX a Stamina MC roztančí květnovou Bush!

Headlinera dalšího vydání drum"n"bassové párty Bush, která vám pravidelně přináší největší jména tohoto stylu, asi netřeba pražskému publiku zvlášť představovat. V půlce května se do Prahy vrací jedna z postav, která na začátku devadesátých let stála při zrodu a utváření drum"n"bass music, jungle a raggajungle.

 

Shy FX se proslavil v roce 1994 deskou Just An Example, z níž vešla do dějin drumandbassové hudby přinejmenším junglová pecka Original Nuttah. Spolu s T-Powerem zabodoval i v komerčních hitparádách, když v roce 2001 vytvořil slavný hit Shake Your Body. V roce 2005 zakládá spolu s kolegou T-Powerem vydavatelství Digital Soundboy, které přivedlo na světlo třeba Bennyho Page nebo dnes velmi ceněného Rockwella.

 

 

Angličan Shy FX vystoupí za doprovodu MC Staminy, známého spoluprácí s těmi největšími djskými jmény. Za všechny jmenujme Markyho a Frictiona. Můžete se těšit na směsici toho nejprogresivnějšího drum"n"bassu zabaleného do raggajunglových pecek, set plný barev a nekompromisně zlomených beatů.

Hostující dvojici Shy FX a Stamina MC doplní sestava čeksých Djs v čele s rezidentem noci Bush djem Ghonzalesem. Server drumandbass.cz bude za mixážním pultem zastupovat Beast 67Dj Stantha bude v Roxy hájit barvy stáje dnbfever. Jak je na Bushi dobrým zvykem, tančit se bude až do bílého rána...

Vstupenky jsou k zakoupení v klasických předprodejích a v pokladně klubu Roxy každý všední den mezi 10-17 hod.

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016