PARTYINFO

 

FLOW

flyer
Datum konání:
20.05.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
John Digweed (bedrock, uk), Roman Rai (roxy prague/moving picture rec.), Fatty M (roxy prague), Biodan (Roxy Prague / Solstice Rec / Biobull Rec)
Popis:
start 22:00, vstup od 200 czk
Line-up:
22:00-01:00 Roman Rai & Fatty M
01:00-??:?? John Digweed
??:??-??:?? Biodan
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Roman Rai má nový label a singl na Tokyo Red Projekce filmu “Groove/Život v transu” před páteční party Flow s Johnem Digweedem
John Digweed již za týden v pražské Roxy!

John Digweed se po více jak osmi letech opět představí českému publiku a o to více jsme nadšeni, že si vybral právě klub Roxy pro svou show. Tento velikán elektronické scény vyprodává stadiony a v takto velkém klubu zas tak často nehraje. Dámy a pánové, máte jedinečnou možnost zažít si “velkého Johna” v komorní atmosféře pražské Roxy!

 

O Johnu Digweedovi se dá po právu napsat, že dosáhl všeho, co si dj může jen přát, ale než abychom se opakovali, tak vám dáváme možnost poslechnout si jeho aktualní sound. Jelikož vydává každý týden již mnoho let hodinový mix ve své radiové show Transitions, tak se opravdu těžko vybírá nejčerstvější set. Zde na tomto linku si prostě stahněte jeho mixů co hrdlo ráčí: ZDE

 

Video John Digweed & Sasha z Buenos Aires

 

John Digweed Buenos Aires 2010

 

 

John Digweed vystoupí v pražské Roxy na noci Flow. Sekundovat mu budou Roman Rai, Fatty M a Biodan. Lístky jsou již k dostání v sítích Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal za 200,- + poplatky. Pokavaď nějaké lístky zbydou, na místě je budete mít možnost zakoupit za 250,-.

www.johndigweed.com

www.myspace.com/johndigweedforever

www.facebook.com/djjohndigweed

soundcloud.com/john-digweed

www.bedrock.org.uk

 
John Digweed navštíví Roxy v rámci květnové Flow

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Flow s Johnem Digweedem od Myclicka
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016