PARTYINFO

 

FLOW

flyer
Datum konání:
20.05.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
John Digweed (bedrock, uk), Roman Rai (roxy prague/moving picture rec.), Fatty M (roxy prague), Biodan (Roxy Prague / Solstice Rec / Biobull Rec)
Popis:
start 22:00, vstup od 200 czk
Line-up:
22:00-01:00 Roman Rai & Fatty M
01:00-??:?? John Digweed
??:??-??:?? Biodan
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Roman Rai má nový label a singl na Tokyo Red
Projekce filmu “Groove/Život v transu” před páteční party Flow s Johnem Digweedem

Před očekávanou party Flow s Johnem Digweedem jsme pro vás připravili speciální projekci filmu Groove/Život v transu, ve kterém si John Digweed zahrál sám sebe!

 

‎"V pátek se po Internetu rychle šíří krátká zpráva: Bude párty! V sobotu večer se v opuštěném skladišti začíná rozjíždět noc, na kterou nikdo nezapomene." zní oficiální text distributora.

A my říkáme - v pátek 20.5. bude v Roxy party na kterou nikdo nezapomene a před ní promítneme tematicky tenhle legendární film, který autentickým způsobem zachycuje jednu ilegální party na opuštěném parkovišti v San Francisku.

 


Poslední scéna s Johnem Digweedem:

 


Projekce začíná ve 20:00, vstup zdarma s platnou vstupenkou na večerní party! Přijďte včas, kapacita není omezená, ale počet míst k sezení ano.

Tento pátek vystoupí “velký” John Digweed po více jak osmi letech v ČR. John se na návštěvu moc těší a zde jsou poslední užitečné informace k tomuto pátečnímu svátku elektronické hudby v Čechách.

John Digweed je mnoha lidmi považován za jednoho z nejlepších djů historie. V takto “malých” klubech, jako je Roxy moc často nevystupuje, vyprodává spíše tisícové haly a festivaly, ale jak sám řekl: “sety v menších klubech bývají o dost zabavnější.”

V tuto chvíli je potvrzen 2. hodinový set, ale u Johna není nikdy jisté, jak dlouho se rozhodne bavit publikum a o délce svého příběhu se rozhoduje až na místě. Kromě Johna Digweeda se můžete těšit na rezidenty Romana Raie Fattyho M, ke kterým se v tomto dílu Flow vyjímečně připojí dj Biodan.

Roman Rai Roman je neúnavný producent, propagátor kvalitní klubové muziky, člen Roxy djs a resident noci FLOW. Jeho tracky vychází na mnoha labelech po celém světě a mají support od djs jako jsou Nick Warren, Omid 16b, Desyn Masiello, Hernan Cattaneo a mnoha dalších. V tuto chvíli rozjel vlastní label Moving Picture, kde začal vydávat svůj autorský materiál. Hraje všude po celé ČR a kromě rezidentní noci Flow mají s Biodanem rezidentní noc Legendární Vlny U Bukanýra.

Fatty M. Je sice mladý dj, ale disponuje velmi pečlivým výběrem tracků a skvělým citem pro atmosféru v klubu. V tuto chvíli hraje po celé Praze a na svém kontě má kromě rezidentní noci Flow, o kterou se stará společne s Romanem, i noc Sexy Beats U Bukanýra.

Biodan je členem Roxy djs od roku 2003, vlastní label Solstice Records, na kterém se podílí společně s Romanem Raiem, dále vydává nadějné drum and bass producenty na svém labelu BioBull Records, nedávno spustil internetovou telivizi MadTV.cz a stará se o program klubu U Bukanýra. Spolupodílí se na nocích Believe a Sheexyhouse (společne s djem Tazzem) a samozřejmě Legendární Vlny s Romanem Raiem, takže je jasné že muzikou opravdu žije.

Všichni tito djs jsou spolu zřetelně dost propojeni a není tak pochyb, že obstarají kvalitní support Johnu Digweedovi.

Můžete se těšit na party, na kterou se jen tak nezapomene, pokud se vám ale vzpomínky přecejenom “zamlží”, připomenout si ji pak budete moci ze záznamu na www.madtv.cz.

Vstupenky na tento mejdan je možné zakoupit v předprodejích za

200 Kč + poplatky v sítích Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal, co zbyde bude doprodáno na místě za příjemných 250 Kč.

Vstupenka platí I na projekci filmu Groove od 20:00.

 
John Digweed již za týden v pražské Roxy! John Digweed navštíví Roxy v rámci květnové Flow

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Flow s Johnem Digweedem od Myclicka
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016