PARTYINFO

 

POWER STATION FEAT AQUASKY

Datum konání:
13.05.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Yes Club
DJs:
Aquasky (Passenger, UK), Substance-D (Dave, Duff, Tamagotchi), Adelight (Breakbeat.cz), Groove, Addiction live (fr)
Popis:
vstup do 23:00 150 czk, poté 200 czk
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Legendární Aquasky na Power Station party v Praze!

Aquasky! Ano jedná se o legendární formaci z Velké Británie, která má za sebou nespočet veleúspěšných alb a singlů na labelech jako Passenger nebo Moving Shadow. A právě tento pátek 13.5 přijede do Prahy jeden ze zástupců této trojice – Dave Wallace!

 

Je to již šestnáct let, co tento projekt vydal veleúspěšný singl Desires na legendárním labelu Moving Shadow, který se hned začal objevovat v kufrech většiny drum n´bassových Djs.

Jejich další  tracky posléze vycházejí i na ostatních velkých labelech jako Hospital, Reinforced, Good Looking nebo R&S, všímá si jich LTJ Bukem, hlavně díky jejich charakteristickému a nezaměnitelnému liquid stylu a směřují k vydání alba ‘Orange Dust (1997)’ na stěžejním labelu Polydor. O pár let později se opět vrací k Moving Shadow kde vydávají několik singlů a dvě alba ‘Bodyshock (1999)’ a ‘Aftershock (2000)’.

Přelom tisíciletí znamená velkou změnu pro Aquasky. Začínají  experimentovat s rovným beatem a vydávají disco/latino house album ‘TwentyTwelve (2001)’ pod pseudonymem Tenth and Parker. O pár let později to Aquasky začíná čím dál tím více táhnout k Nuskool breaks a tehnto styl je natolik okouzlí, že u ní víceméně zůstávají dodnes.

Vrchol této éry přišel v podobě alba Teamplayers (2006), na kterém spolupracují s více než třiceti autory a které se zapisuje do historie jako jedno z nejzajímavějších breakbeatových  alb vůbec.

V letech 2007-2008 je ovlivňuje vlna electro house a dává jim prostor pro spojení breaků a rovného beatu. Pod pseudonymem Black Noise, ale i pod svým klasickým názvem Aquasky, vydávají několik tracků, které trhají parkety v klubech po celém světě a  remixují taková jména jako Crookers, Diplo, Sidney Samson, Don Diablo, Engine Earz a další.

Jak sem již zmínil, vy se můžete těšit na zástupce této trojice již tento pátek 13.5, a to konkrétně v Yes Club Prague, přímo v centru, kousek do náměstí IP Pavlova. Očekávat můžete dynamický a originální set, který vás rozhodně nenechá v klidu. Samozřejmostí bude perfektní sound Funktion One, 3D mapping a osvěžující koktejly! Tak nebuďte pověrčivý a vytáhněte v pátek třináctého paty na pořádnou pařbu!

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016