PARTYINFO

 

HYPERSONIC - DN´B NIGHT

Datum konání:
27.05.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Yes Club
DJs:
X-Morph, Kan-Jacca, Mini LXR, Sherpa, Eska
Popis:
vstup 80 czk
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Hypersonic! Pure Czech DnB party!

"Starej, ale stále výkonej:)" - to jediné o sobě veřejně prozradil jeden z veteránů české DnB scény a zároveň jeden z našich dlouhodobě nejlepších drumandbassových DJs - X.Morph - předseda představenstva moravské Redrum crew a  nově i člen bookingu drumandbass.cz, který nám předvede své precizní a propracované mixy na mejdanu Hypersonic v pražském YES! klubu, a to již tento pátek, 27. 5. 2011.

 

Jako další vám rozproudí krev v žilách DJane Kan-Jacca (BasSistaz) se svým energickým setem plným rychlých mixů ,ale i dlouhých a promyšlených přechodů jak starých, nových, veselých či temných desek. Pozadu nezůstane ani DJ Sherpa (Prosex), který kombinuje dnb´s tekno deskami a jeho sety tím dostávají  nevšední ráz.

V neposlední řadě uslyšíte ještě dva DJs, kteří předvedou, že ani po letech co již hrají neztratili nic ze svých kvalit, spíše naopak - DJ Mini a DJ Eska. Mini je dlouholetým členem Luxor sound systému, Eska je v současnosti členem dnbfever.cz crew, se kterou již pořádali nejednu kvalitní party jak s českými, tak se zahraničními DJs.

Party začíná již ve 20:00 a dovnitř se dostanete za 80kč. V teprve nedávno otevřeném YES! klubu v paláci Deminka na adrese Škrétova 1 si budete moci užít spoustu různých drinků a koktejlů, taneční parket i příjemné posezení v nezvykle členěném prostoru, velmi kvalitní Funktion One zvuk a nevšední podívanou - 3D mapping. Dost důvodů nato vybrat si právě tuto akci!

www.yesclub.cz/hypersonic

www.drumandbass.cz

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016