PARTYINFO

 

SHEEXY HOUSE

Datum konání:
13.05.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Tazz & Biodan, Schwa, Liquid A
Live:
Flies Are Spies From Hell (uk) + Or + Fetch!
Popis:
vstup zdarma
 
 
Dj Schwa hostem na pátečním Sheexy House v Chapeau Rouge

Pravidelný večer Sheexy House je v Chapeau Rouge vždy hlavně o dvojici djs Tazz&Biodan, a jen velmi zřídka si s nimi zahraje nějaký host. Když jsme se však dozvěděli, že má dj Schwa v tomto termínu volno, bylo hned jasné, že budeme muset opět udělat vyjímku...

 

Na jubilejní 30. díl Sheexy House a ještě k tomu v pátek třináctého to pak bude důstojná oslava tohoto večera :) Dj Schwa je majitel česko-australského labelu Beef Records a tvoří také polovinu projektu Shades of Gray. Kromě aktivního vydávání vlastní tvorby také nedávno umíchal novou CD kompilaci, která vyšla právě na labelu Beef, jenž si můžete poslechnout či zakoupit ve vašem oblíbeném online music store.

Kromě tradiční zábavy vám tento večer nabídne opět rozmanitý hudební výběr plný novinek i starších neohrabaných pecek z djského repertoáru pohybující se na pomezí všech žánrů house music, jak tu již bývá zvykem.

Chapeau Rouge má sice tři patra, ale tentokráte bude otevřen pouze Dance club floor s výše uvedeným programem, a na horním baru bude skotačit dj Liquid A v eclectic mixu. Pokud byste se chtěli už teď navnadit, můžete si zatím pustit videoset ze společného vystoupení djs Tazz, Biodan a Slater před Silicone Soul na adrese: www.madtv.cz/tazzbiodanslater.html, nebo poslechnout něco od Dj Schwa na: www.djschwa.net

Takže přijďte si v pátek odpočinout od všedního shonu a pobavit se do Chapeau Rouge na Sheexy House rozvinout svůj klid a buďte s námi dobří, my totiž budem :) Vstup je jako vždy zdarma.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016