PARTYINFO

 

SENSATION AFTERPARTY

Datum konání:
29.05.2011 - neděle
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Kifli, Tommy Rogers, Billy Bright, Richie, Raffael de la Rue
 
 
After po Sensation a sobotní afterparty ve Studiu 54!
Oficiální Sensation afterparty proběhne tradičně ve Studiu 54!

Tommy Rogers, Richie, Billy Bright, Raffael de la Rue a Kifli na Sensation after! To vše si můžete užít za příjemných 150,- Kč pro kluky, 100,-Kč pro holky a navíc každý obdrží narozeninové cd dj Enrica u vstupu jako dárek.

 

Stejně jako v předchozích letech i tento rok bude poslední sobota v květnu patřit světoznámé halovce Sensation, jejíž hvězdný line-up vždy přiláká desetitisíce návštěvníků.

Nejinak tomu bude i 28.5., kdy rozduní pražskou O2 arénu světové stars jako je Joris Voorn, Mr. White, 2000 and One, Max Vangeli, Sharam, Hardwell nebo Fedde le Grand.

Pro ty z vás, kteří se budou chtít bavit i po skončení tohoto velkolepého eventu, si pražský afterklub Studio 54, který před několika málo dny oslavil neuvěřitelné 10. narozeniny, připravil oficiální afterparty, na které můžete ve svém rozjetém mejdanu pokračovat!

Za mixážním pultem se představí pět rezidentů tohoto afterklubu, mezi které patří stálice domácí elektronické scény - Tommy Rogers, který mimo jiné vystoupí 11.6. na Opening party v Amnesii na Ibize. Mimo něj se mohou všichni příchozí těšit na Richieho, Billy Brighta, Raffaela de la Rue a Kifliho.

Sensation afterparty startuje ve 4 hodiny a můžete si být jisti, že její konec se odhaduje na nedělní odpoledne.

Pokud budete využívat k dopravě od O2 arény do Studia 54 MHD, doporučujeme zvolit Metro - Trasu B, se kterou se dopravte do stanice Náměstí Rebuliky, odkud je to jen pár kroků.

Před samotnou O2 arénou se budete moci o oficiální afterparty informovat u našich Studio 54 hostesek, které vám poskytnou všechny potřebné informace.

Pro více info také navštivte náš web www.studio54.cz

 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016