PARTYINFO

 

AFTERPARTY

Datum konání:
25.06.2011 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Marty Fish, Pietros, Carl Lope, Thonic, Billy Bright
 
 
Studio 54 děkuje návštěvníkům Tiesto afterparty a zve na víkend do Studia54!

Pietros, Yan Dark, Slovak, Carl Lope, Thonic a další tento víkend ve Studiu 54! Rádi bychom touto cestou poděkovali všem party people, kteří dorazili na sobotní oficiální afterparty po Tiestovi, která se konala uplynulou sobotu v brněnském klubu Faval Music Circus.

 

Opět jste přispěli ke skvělé atmosféře, která trvala až do pozdních dopoledních hodin. Zároveň bychom rádi poděkovali všem vystupujícím, kteří si pro vás nachystali pestré sety a pro všechny příchozí si tak připravili jedinečnou prodlouženou jízdu po halovce s již zmiňovaným Tiestem.

Na tento víkend jsme  si pro vás připravili další dvě nabité afterparties, na kterých si můžete protančit vaše střevíce.

V sobotu se můžete těšit na djskou sestavu - Carl Lope, Pietros, Thonic, Peet Sanders a Billy Bright, kteří vás rozhodně nebudou šetřit.

Nedělním afterem vás provede pětice dj's v čele s Yanem Darkem, Eaglem a Slovakem, které bude supportovat Veekay a L'sada.

Obě afterparties startují již ve 4 hodiny, ale pokud dorazíte do prostor klubu o něco dříve, můžete se na ně skvěle naladit v naší non-stop kavárně s hernou.

Více informací naleznete na www.studio54.cz

 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016