PARTYINFO

 

XX-HOUSE

Datum konání:
28.05.2011 - sobota
Místo konání:
Praha - Akropolis (divadelní bar)
DJs:
Black Alley (www.blackalley.de, berlin), Cadilaxx (soundcloud.com/e-centric, gr)
Info:
http://www.blackalley.de
Popis:
start 22:30
 
 
Black Alley zahraje koncem měsíce na akci XX-House v Akropolis

Black Alley - sběratel / dj / remixer / producent Thomas Pudell.

Je spousta věcí, kterými se momentálně zabývá. Od spolupráce, po vlastní produkce, remixy nebo úpravy, dokonce i některé staré skladby by mohly získat novou podobu...

Thomas je DJ více než 20 let a opravdový music lover .. Nejdřív začal poslouchat záznam sbírky svého otce - to mu byly 3 roky. Tato hudba, plná klasického jazzu a Motown Records položili základ pro hlubokou lásku kvalitní taneční hudby a jeho sbírka dnes činí více než 35 000 kusů Vinylů, které pokrývají zdi jeho domova.

První party začal organizovat ve škole. Brzy poté dostal další nabíkdy a stal se rezidentem v místních klubech v jeho rodném městě, kde hrál směs hudby, kterou miluje: soulful Disco, funky R & B a taneční Jazztunes.

Rok 1991 byl mezníkem v jeho životě: navštívil legendární club Weekender v Southportu v Anglii, kde viděl DJe jako je Tony Humphries a 'malého' Louie Vegu. Slyšet tyto legendy míchat širokou škálu soulful / jazzy / tribal house music se Thomasův styl vyvinul z  freestyle a jazzového do spíše housového. Ale i dnes používá jeho bohaté hudební pozadí k mixování nejčerstvějších housových věcí s nejlepšími skladbami z 30 leté historie dance music.

Cítí potřebu se vyjádřit, a tak nejen že hraje, ale věnuje se i produkci. V průběhu let udělal remixy s Mary J. Blige '"Dance with me" MCA / Universalmusic, Gadjo je "So many times" Muschihaus / Subliminal / Universalmusic, Alexi Delano & Vincenzos "Against The Wall" / WasNotWorthIt, Raul Paz "La Mulata" Ministry of Sound Německo, abychom jmenovali alespoň některé - a mnoho vlastních skladeb na různých labelech jako Mindbase Recordings, Freeport, Brickhouse, UCA, Hott, Edel a pár White Labels.

2010 byl správný čas na vynulování minulosti a udělat krok vpřed novým směrem: Black Alley!

Party styl: deep-tech, funky, soulful, house, techno, minimal, electronic, afro, latin..

 

www.blackalley.de

soundcloud.com/e-centric

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016