PARTYINFO

 

INVASION HARD TECHNO NIGHT

Datum konání:
17.06.2011 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
B. Unq!, Sepromatiq (SK), Tosha (RUS), Adlet, Pavel Faktor
 
 
V pátek se bude ve Fabricu řezat a to doslova!

Na Invasion Hard Techno Night se připravte na řádnou hudební sekanou z rukou sličné B.UNQ, slovenského Sepromatiqa, dále Toshi, Pavla Faktora a Bravase. Vstupné je pouhých 100 korun. A navíc holky mají vstup do 22:00 hodin úplně zadara. Všichni technaři v pátek do Fabricu, protože "techno je všechno!"

 

BIO B.UNQ!


Hudbě se věnuje od raného dětství, kdy navštěvovala uměleckou školu a učila se kromě klasického baletu, stepu a modernímu tanci, také hře na příčnou flétnu. Byla též sopránovou sólistkou hudebního tělěsa CONTINUO, s nímž se účastnila mnoha pěveckých soutěží s vynikajícími výsledky.


Elektronické muzice propadá okamžitě s návštěvou první techno party. Nejvíce ji oslovuje svižné a energické techno. Poprvé měla možnost vyzkoušet si gramofony v roce 2007, kdy se též od pár svých přátel učí základy práce s aparaturou. Zlomovým okamžikem byl pro tuto blondýnku vinyl “Le Quatro Stagioni” od Maria Ranieriho. Ihned věděla, že jediným možným směrem je pro ni Hardtechno. Nedlouho poté si pořizuje vlastní aparaturu a začíná se plně věnovat muzice. Zhruba za dalšího roku již hraje na své první party. Od této chvíle již hrála v klubech po celé ČR, na Slovensku, ve Španělsku, Slovinsku atd. Její styl se z klasického Hardtechna rozvíjí i na groovy driving techno sound ovlivněný producenty jako Industrialyzer, Boriqua Tribez, Reaky a mnoha dalšími.
B.UNQ! Je zastupována agenturou XMIX.cz, kde mimo jiné stará o booking zahraničních Djz jako je například irská trance star Orla Feeney, jejíž produkci vydává Paul Van Dyk, dále PR atd. Zároveň ji vzala pod svá křídla agentura Emagency Bookings.


V poslední době vydala své první dva tracky ve spolupráci s francouzským producentem Ganez The Terrible na britském labelu A.Paula Naked Lunch a na obzoru je spolupráce s brazilskými a španělskými labely.

Booking : XMIX.CZ / EMAGENCY BOOKINGS

Links:

www.myspace.com/veronikabunq
www.myspace.com/veronikasky
www.youtube.com/skyveronika
www.facebook.com/veronika.kucrova
www.idj.cz/bunq

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016