PARTYINFO

 

NEJVĚTŠÍ KARIBIK PARTY V OSTRAVĚ

Datum konání:
18.06.2011 - sobota
Místo konání:
Ostrava - Fabric
Live:
Raúl Missael Ramos Keeling, Kuba Mazůch, Michaela Gatěková
 
 
Největší Karibik Party v Ostravě!

Kubánec z Havany po roce opět v Ostravě! Pravou atmosféru latinskoamerických rytmů pocítite 18.6.2011 v klubu FABRIC. Spousta tance (salsa, merengue, bachata, cha-cha-cha, reggaeton, samba a další), zábavy, pití (mojito, cuba libre a jiné) a skvělých show pod vedením taneční skupiny MG Dance - Jakub Mazůch a Michaela Gatěková a jejich hostů - tanečník Raúl Missael Ramos Keeling (Cuba) a perkusista Jakub Cuba Kupčík (Ostrava). Odpoledne od 16hod budou probíhat workshopy tanců salsa, conga, merengue, bachata s Missaelem (pro páry i jednotlivce) za živého doprovodu na perkuse s vynikajícím bubeníkem Kubou Kupčíkem. Večer pokračuje párty s animacemi, soutěží o ceny a show až do rána.

 

Cena:

3*60min workshop s Kubáncem (od 16hod) + KARIBIK PARTY (od 20hod) - 250Kč/osoba

KARIBIK PARTY (od 20hod) - 70Kč

45min individuální lekce s Kubáncem (čas po domluvě na tel.732 426 957) - 500Kč/pár

Info a vstupenky k rezervaci na: www.mgdance.cz, mgdance@seznam.cz, 732 426 957, 737 705 392

Raúl Missael Ramos Keeling - rodilý Kubánec přímo z Havany. Tento charismatický tanečník, lektor a choreograf začal se studiem tanců již v 7 letech, absolvoval prestižní Escuela Nacional de Arte en Cuba. Vystudoval taneční konzervatoř Danza Varietur Cuba, vedenou pod Národním divadlem Kuby (balet, současný a tradiční tanec).1991 - 1994 absolvoval také jednu z nějslavnějších tanečních škol Kuby zvanou Tropicana pod kterou několik let působil jako tanečník. Vystupoval v řadě televizních show, muzikálech a tanečních představení po celé Kubě. V letech 1998 - 2000 působil jako tanečník a choreograf v divadle Theatro America en Cuba. Zúčastnil se několika tanečních angažmá v Latinské Americe. Ve svém osobitém stylu spojuje tradiční a folklorní tanec se současnými a moderními prvky i s prvky baletu.

Kuba Mazůch - sympatický tanečník, choreograf a lektor společenských tanců a salsy z Ostravy, který se tanci věnuje od mala a má za sebou spoustu mezinárodních tanečních úspěchů. Účinkuje v Národním divadle Moravskoslezském - Jiřího Myrona. Mistr ČR v salse pro rok 2010, vicemistr Evropy v salse pro rok 2011.

Michaela Gatěková - sexy půvabná tanečnice, choreografka a lektorka společenských tanců a salsy z Hodonína. Nyní žije v Ostravě, tanci se věnuje od 6-ti let a vyhrála nespočet mezinárodních a tuzemských tanečních soutěží. Účinkovala v 2.řadě "Stardance...aneb když hvězdy tančí" a má titul Mistra ČR v salse 2010 a vicemistr Evropy v salse pro rok 2011.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016