PARTYINFO

 

SMASH&GRAB IT!

Datum konání:
27.05.2011 - pátek
Místo konání:
Lovosice - Cocoon
DJs:
No Money, SMarion, Thiew, Ozone, Cinic, Mazzon, RDJ, TnO, Mc WAS, Paskvill, Pif, Slim.M., Motive
Info:
http://−_https...
ozone@poisonapple.cz
Popis:
start 20:00
 
 
No Money a další na akci Smash&Grab It!

Projekt Poison Apple opět dává o sobě znatelně vědět. Tentokráte rozjíždí další díl ze série akcí pod názvem Smash&Grab It!, která proběhne v Lovosickém klubu Cocoon. Párty pod tímto titulem se odehrála minulý rok v květnu na severu Čech a Praha hostila v prosinci speciální edici. Vystoupili zde např. jména jako je slovenský B-Complex /Hospital rec./ či top českých DJs jako jsou X.Morph, Sayko, Bifidus Aktif aj.

 

 

Poison Apple crew si tentokráte pozvalo projekt No Money /Bad Taste, Sudden Def, Subsonik Sound, Citrus, Close2Death/. C.Phone&Limitedd /No Money/ přišli s charakteristickým zvukem ovlivněným neurofunkem a zároveň čerpajícím z toho nejlepšího z dalších drum&bassových stylů, spojujícím nekompromisní rebelství s precizně odměřenými basy i beaty. Dne 27.5.2011 se z tohoto dua představí C.Phone, který je nejen dvorním Djem projektu No Money, ale také zakladatelem několika projektů Severní Moravy. Jistě jste nepřehlédli multižánrové ostravské seskupení DJs Dvoika Troika /2.3/. Více o projektu No Money a samotném vystupujícím v profilech pod odkazy. Tímto hostem však nekončíme!

Dalším pozvaným je nejviditelnější postava crew Drumandbass.cz DJ SMario. Je to zhruba rok, co je čestným členem této vybrané společnosti a jeho kvality jsou toho důkazem. Nejčastěji od něj můžete slyšet tvrdší a rovnější odnože DnB - někdy i tekkno. Částečně se věnuje i dubstepu.


Třetím povolaným je frýdecko-místecký DJ Thiew, organizátor pravidelných nocí Breakart a Ged Wasted. Zahrál si na prestižních akcích s jmény jako je např. Andy C, John B, Subfocus, Futurebound, Ed Rush, DJ Fresh a mnoho dalších. Jako jeden z velkých úspěchů vnímá hraní na největší drumandbassové akci v ČR LET IT ROLL /2009, 2010/.
Hlavní scénu uzavírají organizátoři večera Smash&Grab It! Poison Apple DJs ve složení: Ozone, Cinic, RDJ, Mazzon a TnO.


House&Techno scénu ovládnou DJs lovosického klanu Excrew Paskvill a Slim.M, za KBL Production vystoupí DJ Motive a speciálním hostem rovné scény je nový člen Poison Apple crew DJ Pif, ten se představí v typickém jackin-house setu.

Důraz neklademe pouze na lineup a dvě scény, ale také na vizuální stránku večera. Připraveny budou dva projektory s videohalucinací VJ Fikyho /2kangoo/, světelná show od teplického Foggyho a spousta dekorací ve stylu Poison Apple projektu. Odstartujeme vše ve 20:00 a končit se bude nad ránem. Vstup činí do 21:00 70 czk a poté 99 czk.

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016