PARTYINFO

 

FEEL THE BEAT! - 02

Datum konání:
18.06.2011 - sobota
Místo konání:
Brno - Mersey
DJs:
Deep J, P.E.D.R.O, Beat Splitterz, Heelda and Rastyn B2B
Popis:
start 21:00,vstup do 22:00 30 czk, poté 50 czk, pro prvních 50 příchozích panák Becherovky Lemond zdarma
 
 
Druhé vydání klubovky Feel the Beat!

Po úspěšném prvním díle klubové noci s názvem Feel the BEAT! přichází po měsíci čekání další díl a to s více hosty ! Rezidenti této akce se rozhodli obohatit tuto noc a právě proto místo 3 vystupujících projektů budou na tomto díle 4. Další zajímavou novinkou je vstupné do 22:00 za 30,- a od 22:00 za 50,- , k tomu všemu se prvních 50 platících může těšit na super panáka Becherovky LEMOND.

 

Headlinerem tohoto dílu bude Deep J, který do Brna dorazí opět po delší době z východních Čech. Deep J se se DJingu aktivně věnuje od roku 2005. Od samého začátku v jeho setech zní převážně house music. V roce 2007 se stává součástí djského dua Deep J & Upeera, který v roce 2009 ukončují. Za tu dobu si spolu stihnou zahrát v mnoha klubech nejen doma ve východních Čechách.

Od tohoto roku se v jeho setech objevují první vlastní tracky a remixy. Stylově se pohybuje mezi house, techhouse a minimalem, vyjímečně hraje také breakbeat a dubstep.

Dalším nově představeným je nováček říkající si P.E.D.R.O s jeho nezaměnitelným stylem. Jeho sety se vyznačují kvalitními houpavými přechody a funky housem. P.E.D.R.O velice uzce také spolupracuje s rezidentním projektem party a to duem Beat Splitterz.

Rezidentní projekt Beat Splitterz opět předvede jejich nezaměnitelný styl mixu s jejich vývojem v setu a kavlitním mixem mezi jednotlivými styl, které prezentují. Dalším stabilním projektem této party je duo v kterém je obsaženo i něžné pohlaví a to Heelda and Rastyn v B2B setu.

Opět se můžete těšit na noc plnou kvalitní nezaměnitelné hudby v pohodové atmosféře útulného a domácího klubu MERSEY s příjemnou obsluhou. Příjďte se tedy pobavit 18.6.2011 od 21:00 do klubu Mersey v Brně a prožijte nezaměnitelnou atmosféru této noci.

Startuje se od 21:00

Vstup do 22:00 za 30,- a od 22:00 za 50,- a k tomu pro prvních 50 panák Becherovky LEMOND zdarma.

Více informací najdete na www.mersey.cz / facebook.com/beatsplitterz / facebook.com/clubbers.cz

 

Text: facebook.com/clubbers.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016