PARTYINFO

 

MY NAME IS TECHNO: NORTH EDITION VOL.2

Datum konání:
20.05.2011 - pátek
Místo konání:
Varnsdorf - Peklo RC
DJs:
Quickie, Calbee, Šmuk, Lamy CZ, Shimita, F-Nest
Popis:
start 20:00, vstup 50 czk
 
 
My Name Is Techno: North Edition vol.2

Hola, hola, sever  techno volá. Tři měsíce utekli jako beaty na vinylové desce, zima už nám skončila a máme tu krásné jarní počasí a s ním i květen, lásky čas a také další pokračování techno akce My Name Is Techno: North Edition vol.2, která se již podruhé podívá na samotný sever a to přesněji do Varnsdorfského klubu Peklo.

 

První díl byl velmi vydařený a tudíž bychom moc rádi v této tradici pokračovali a troufáme si tvrdit, že i tento mejdan bude neméně úspěšný.

Tak si pojďme představit DJs tohoto technem nabitého večera.

Tentokráte se nám představí host, který pochází z mekky techna, severočeských Teplic, zakladatel a součást legendárního Cosmic Tripu a je pro nás ctí ho přivítat na této akci. DJ QUICKIE, který si rozhodně servítky brát nebude a připraví si pro nás nálož pořádného techna z dob minulých.

Další, tentokráte pekelnou jezdkyní se představí pražská DJane z bookingu Duality DJs, pořadatelka mnoha akcí v Praze, dále hrající po celé naší české kotlině. A v neposlední řadě skvělá Djane CALBEE, která si pro nás zcela jistě připraví nějaký lahůdkový techno set.

Dalšího hosta netřeba představovat, další součást pražských Duality DJs. Bývalý produkční velmi oblíbeného klubu CZ BEAT, skvělý člověk a v neposlední řadě i skvělý DJ. Na našich akcích velmi často hrající DJ ŠMUK.

A ani teď to ještě není vše, zbývá představit ještě poslední tři techno pekelníky, dalším hostem je DJ F-Nest, matador  techno scény ze severu Čech, spolupořadatel velmi úspěšné party WAMP, současně vydávající techno tracky na ISIS records a Spektrum G. Hrál ve většině českých klubech a se spoustou našich i zahraničních DJs.

A zbývají nám dva poslední, pekelník LAMY CZ a pekelnice Djane SHIMITA, tito dva pro Vás mají tito akce na svědomí, mají rádi techno poctivé, zlámané a pořádně od podlahy. Připravíme pro vás pořádnou lahůdkovou techno jízdu.

Akce bude ozvučená 7 kW kvalitním zvukem, videoprojekcí, dekoracemi a samozřejmě světelným parkem.

Akce začne úderem 20 h a bude končit v brzkých ranních hodinách, předpokládaný konec v 6 h.

Doprava z okolních měst je naprosto bezproblémová vlaky ČD. Popřípadě se dá zde využít velmi levná taxi služba. Vlakové nádraží je vzdálené pár minut od klubu.

Vstupné na tuto akci bude 50 Kč.

A co závěrem?

Budeme se na vás moc těšit, přijďte zapařit na pořádný  techno, podpořit dobrou muziku, kterou už dnes moc často neslýcháme a zavzpomínat na staré dobré časy.

Techno Connection

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016