PARTYINFO

 

WHITE AFTERPARTY 2011

Datum konání:
29.05.2011 - neděle
Místo konání:
Praha - Retro Music Hall
DJs:
Michael C, MarcoS, Bon Finix, Martin Frank, Michael J, Mark Twin, Topclass
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 05:00, vstup holky 100 czk, kluci 120 czk
Line-up:
05:00 - 6:00 Mark Twin
06:00 - 7:00 Topclass
07:00 - 8:00 Bon Finix
08:00 - 9:00 MarcoS
09:00 - 10:00 Michael C
10:00 - 11:00 Michael J
11:00 - 12:00 Martin Frank
12:00 - end back2back sets
 
 
Poslední info k White Afterparty v Retru!
White Afterparty v Retro Music Hall!

Rok s rokem se sešel a je tady opět bílé šílenství, co pohltí tisíce lidí, kteří si budou v O2 Aréně užívat úžasnou atmosféru Sensationu White. Párty pro vás ale nebude končit posledním beatem v O2 Aréně, ale je pro vás připravena after party, která vás pohltí svou atmosférou a hvězdným line upem.

 

Retro Sansation White'11 Afterparty by michaeldjset

 

Jako vždy se vám představí matador MarcoS, který pořádal vele úspěšný after po silvestru v pražské Retro Music Hall kde bylo kolem 1000 nadšených návštěvníků. Opět je pro vás připraven line up, který vám nenabídne žádný jiný after klub v celé republice. Kromě samotného pořadatele MarcoSe se za mixákem představí hned několik hvězdných jmen jako například MICHAEL C, dj a producent, který v současnosti sklízí velké úspěchy na poli produkce. Jeho tracky hrají lidé jako FERRY CORSTEN, MARCO V. Za zmínkou také stojí remix, který před nedávnem dělal pro slavné KOSHEEN. Dalším velmi úspěšným djem a producentem, který se vám představí bude majitel značky Kick da Night, BON FINIX, jehož track Catwalker sklidil velký úspěch a objevil se dokonce v radio podcastu samotného TIESTA. Dalším bavičem za mixákem bude MARTIN FRANK, který v současnosti baví lidi v předních českých klubech jako Mecca, Fragola Project, Silwer Café a další. V neposlední řadě je pak MICHAEL J, který se díky svému šlapavému housu dostal už do povědomí mnoha promotérů a party people. Line up uzavře dvojice bavičů: Mark Twin a Topclass.

Pro vaše pohodlí bude pro vás připravená kyvadlová dopravda, který bude zajištěna od O2 Arény přímo k branám Retro Music Hall.


www.retropraha.cz
www.KICKdaNIGHT.com
www.kdnmodels.com
www.dirtymusic.cz
www.djmichaelc.com
www.BonFinix.com
www.martinfrank.org

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016