PARTYINFO

 

ABSOLUT SAY YES!

flyer
Datum konání:
18.06.2011 - sobota
Místo konání:
Praha - Yes Club
DJs:
Shur-I-Kan, Petr K, Manio, Subgate
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
vstup 150 czk
Line-up:
21:00 - 23:30 Petr K
23:30 - 00:30 Manio
00:30 - 02:30 Shur-i-kan
02:30 - end Subgate vs Manio
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Absolut Say Yes: Nejlepší tanečnice vyhraje luxusní taneční soupravu, last info k party + občerstvení od Panerie!
Party Absolut Say Yes zoomoje na Shur-i-kan-a!

18.6. zavítá po druhé do České republiky britský housový mág na party Say Yes, kde vystoupí i domácí zástupci Manio, Subgate a Petr K. Zaměřme se ale na headlinera party - Shuri-i-kana. Co všechno má za sebou a jaký sound od něj můžete čekat se dozvíte v následujícím profilu!

 

Tom Szirtes aka Shur-I-Kan je díky svým jedinečným producentským schopnostem právem považován za jednoho z top producentů nové elektronické vlny. Jako uznávaný klávesista byl členem několika londýnských bandů, mimo jiné The Bays - s nimiž vystupuje dodnes. Původně začínal jako vývojář počítačových her, přičemž získal bohaté zkušenosti s elektronikou, které se rozhodl spojit se svými osobitými hudebními nápady na poli taneční hudby.

Již od roku 2001 je jedním z klíčových umělců Jimpsterova labelu Freerange records, který byl v roce 2007 oceněn titulem Best British Label. Za dobu jeho spolupráce s touto jedinečnou značkou vznikla dvě studiová alba (Advance a Waypoints) a dlouhá řada singlů a EP, zahrnující tituly jako Living Inside, I Want It, Special Powers, Future Fantasy a One night in Tokio.

Tomovy tracky jsou opravdovým pokladem, prezentujícím deepovější atmosféru house music, což potvrzuje fakt, že byl pověřen remixováním skladeb uznávaných světových hvězd jako jsou Tom Middleton, Akabu, Miguel Migs a Fred Everything. Jeho další počiny lze nalézt kromě Freerange records také na známých labelech jako NRK, Slip'n'Slide nebo Urban Torque. Velmi známá je i jeho početná spolupráce s Glasgowským houseovým bardem Miltonem Jacksonem, se kterým založili vlastní label Dark Energy Recordings, který si již vydobil velmi slušnou reputaci v rámci světové taneční scény.

Shur-I-Kan je také velmi populárním a úžasným house DJem, vystupuje pravidelně v klubech v USA, Brazílii, Evropě i Asii. Každý měsíc prezentuje na internetu oblíbené podcasty, které rozhodně stojí za poslech. V Praze se poprvé objevil v roce 2009 v Roxy a nyní se vrací zpět, aby v intimnějsí atmosféře nového klubu Yes předvedl další ze svých unikátních setů.

Více info o tomto umělci naleznete na www.myspace.com/shurikan

Kompletní info o party Say Yes naleznete na facebook.com/event.php?eid=210057575693934

Tak Say Yes

 
Shur-I-Kan zavítá 18.6. opět do České republiky!

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Absolut Say Yes! se Shur-i-kanem od Myclicka
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016