PARTYINFO

 

ABSOLUT SAY YES!

flyer
Datum konání:
18.06.2011 - sobota
Místo konání:
Praha - Yes Club
DJs:
Shur-I-Kan, Petr K, Manio, Subgate
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
vstup 150 czk
Line-up:
21:00 - 23:30 Petr K
23:30 - 00:30 Manio
00:30 - 02:30 Shur-i-kan
02:30 - end Subgate vs Manio
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Absolut Say Yes: Nejlepší tanečnice vyhraje luxusní taneční soupravu, last info k party + občerstvení od Panerie! Party Absolut Say Yes zoomoje na Shur-i-kan-a!
Shur-I-Kan zavítá 18.6. opět do České republiky!

Jeden z top producentů současnosti vystoupí 18.6. v pražském Yes klubu na party Say Yes! Je jedním z klíčových umělců Jimpsterova labelu Freerange records, který byl v roce 2007 oceněn titulem Best British Label. Jeho tracky jsou opravdovým pokladem prezentujícím deepovější atmosféru house music, což potvrzuje fakt, že v minulosti pracoval na remixech světových hvězd jako je Tom Middleton, Akabu, Miguel Migs nebo Fred Everything.

 

Ano řeč je o Shur-I-Kanovi, který po dvou letech opět navštíví Českou republiku a představí se jako headliner nového eventu v pražském klubu Yes s příznačným názvem Say Yes!

Jeho osobitý sound můžete nalézt kromě labelu Freerange records také na neméně známých labelech jako je NRK, Slip'n'Slide nebo Urban Torque.

Shur-I-Kan je také velmi populárním a úžasným house DJem, který vystupuje pravidelně v klubech v USA, Brazílii, Evropě i Asii. Každý měsíc prezentuje na internetu oblíbené podcasty, které rozhodně stojí za poslech.

 

 

V Praze se poprvé objevil v roce 2009 v Roxy a nyní se vrací zpět, aby se v intimnějsí atmosféře klubu Yes představil opět domácím party people!

Mimo headlinera se mohou clubbeři těšit na předního zástupce domácí scény - dje Mania, jehož jméno je úzce spjato s prestižní putovní party Havana club Tour de Bar, rezidenta hned několika pražských klubů - dje Subgatea, který často vyráží se svým soundem i mimo Českou republiku a u nás je součástí předních domácích parties a festivalů a Petra K - dlouholetého rezidenta pražského klubu Radost FX.

 

 

Nabitý line-up jen dokresluje nejlepší sound system současnosti - Funktion One, velmi přátelské ceny na barech a především parádní atmosféra, která je pro party v tomto klubu charakteristická!

Více informací naleznete na www.yesclub.cz a facebooku.

Tak Say YES!

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Absolut Say Yes! se Shur-i-kanem od Myclicka
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016