PARTYINFO

 

INCOGNITO VLNY - 8 ANNIVERSARY OF MADNESS

Datum konání:
03.06.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Pavel Bidlo (Yoshitoshi), Biodan & Roman Rai (Roxy/Solstice/Biobull)
Popis:
vstup zdarma
 
 
Legendární Vlny U Bukanýra

Nejstarší mejdan u Bukanýra se chystá tento pátek uzavřít 8 let šílenství a v červenci odstartuje začátek 9 sezóny. Ještě než se tak stane, tak nás čeká oslava osmých narozenin této party, která způsobila mnoho zvratů v našich i vašich životech. Z Bo.dana se stal Biodan, z Raie se stal Roman Rai, oba za dobu fungování této party vyspěli a stali se z nich muži. Ani jeden samozřejmě nebude chybět a jako speciálního hosta, si pozvali mazáka z první várky českých djs vůbec.

 

Kdysi před osmi lety, vznikl mejdan U Bukanýra, s prostým názvem Vlny. Později byl přidán přívlastek “legendární”, protože toto slovo nejvíce vystihuje to šílenství, které se každý první pátek v měsíci na lodi odehrává. Tento díl se ponese v duchu incognito a to z jednoho prostého důvodu. Nejspíše proběhne záznam videosetů MadTV.cz, tak kdo bude chtít, bude moct vyfasovat zadara škrabošku, aby nebyl na videu poznán.

Jako speciální gratulant se předvede Pavel Bidlo, kterého určitě není třeba představovat. Je mladý, je svěží, je plný elánu a stále má co nabídnout. Rezidentní dvojka Biodan a Roman Rai vás budou bavit, co jim budou síly stačit, ale maximalní konec očekávejte v 8.00 ráno.

Vstupné je zdarma a začínáme ve 22.00. See ya there.

Více o dalších akcích na Bukanýru, které jsou pro vás připraveny na tento týden se dočtete zde: www.bukanyr.cz/newsletter

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016