PARTYINFO

 

BELIEVE

Datum konání:
10.06.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Venue club
DJs:
16 Bit Lolitas (Bits & Pieces, NL), Tazz & Biodan (residents), Macio (djmacio.com), VJ MONO
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 22:00, vstup předprodej Ticketstream: 1 lístek za 250 czk + poplatky = vstup pro dvě osoby! Na místě vstup pro jednu osobu za 250 czk
 
 
Vstup na 16 Bit Lolitas včetně drinku zdarma!
16 Bit Lolitas guest mix pro Frisky Radio!

Od vystoupení 16 Bit Lolitas v klubu Venue nás dělí již pouze jeden víkend, a tak je vhodné si připomenout na co se můžete v pátek 10.6. těšit. V dubnu letošního roku byl zmiňovaný projekt opět hostem renomovaného Frisky Radia, kde 16 Bit Lolitas odehráli svůj guest mix. Tento mix odráží kromě jejich aktuálního zvuku z vystoupení samozřejmě i jejich tvorbu, která je v mixu reprezentována snad všemi jejich polohami od minimalu, přes progressive house až ke groove a tribal technu s atmosférickými pasážemi. Set si můžete poslechnout na odkazu níže, a vy co spěcháte, nenechte se odradit od rozjezdového začátku, ale skočte rovnou do druhé poloviny, která vás určitě v klidu nenechá :)

 

16 Bit Lolitas Frisky April Guest Mix by 16Bit Lolitas

O tom, že 16 Bit Lolitas nejsou žádní “garážoví” producenti, ale že to umí parádně rozjet, se můžete přesvědčit z tohoto videa, které bylo pořízeno během jejich loňského vystoupení na Creamfields 2010 v Peru.

 

 

Believe párty pokračuje ve své sérii akcí po vystoupení Spirit Catcher, Silicone Soul a D-Nox, na níž kromě rezidentních djs Tazz&Biodan vystoupí i Dj Macio, rezident párty SoundCream. Záznamy z Believe párty pravidelně pořizuje MAD TV, a tak se můžete podívat na živé záznamy z akcí na: www.madtv.cz

Vstupenky jsou k zakoupení v předprodejní síti Ticketstream, kde za 250,- Kč + poplatky získáte vstupenku, se kterou se na akci dostanou dva lidé! Na místě bude v den akce vstup pro jednu osobu za 250,- Kč.

Členové facebookové skupiny BELIEVE PARTY mohou využívat výhody spojené i s touto akcí. Přidejte se na svém facebook profilu!

www.ticketpro.cz

www.tisketstream.cz

www.venueclub.cz

www.16bitlolitas.com

soundcloud.com/bitsandpieces

 
16 Bit Lolitas po 5 letech opět v Praze!

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016