PARTYINFO

 

BELIEVE

Datum konání:
10.06.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Venue club
DJs:
16 Bit Lolitas (Bits & Pieces, NL), Tazz & Biodan (residents), Macio (djmacio.com), VJ MONO
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 22:00, vstup předprodej Ticketstream: 1 lístek za 250 czk + poplatky = vstup pro dvě osoby! Na místě vstup pro jednu osobu za 250 czk
 
 
Vstup na 16 Bit Lolitas včetně drinku zdarma! 16 Bit Lolitas guest mix pro Frisky Radio!
16 Bit Lolitas po 5 letech opět v Praze!

Holandský projekt 16 Bit Lolitas vystoupí po 5 letech opět v Praze, a to 10. června  na párty Believe v klubu Venue. Dvojice Peter Kriek and Ariaan Olieroock, která projekt založila v roce 2003, se na světové progressive a house scéně výrazně předvedla v roce 2006, když vydala skladby Puppet Show a Sedna. Energický zvuk a house podtexty v jejich skladbách působící jejich originalitu, vynesly projekt rychle do popředí zájmu a od té doby jsou také žádanými remixéry mezi světovými jmény jako jsou Sander Kleinenberg, Mathew Dekay, Above & Beyond a moho dalších.

 

Believe párty pokračuje ve své sérii akcí po vystoupení Spirit Catcher, Silicone Soul a D-Nox, na níž kromě rezidentních djs Tazz&Biodan vystoupí i Dj Macio, rezident párty SoundCream. Záznamy z Believe párty pravidelně pořizuje MAD TV, a tak se můžete podívat na živé záznamy z akcí na www.madtv.cz .

16 Bit Lolitas mají na svém kontě již nesčetné množství vlastních singlů, EP a remixů, vydaných u světových nakladatelství jako jsou Yoshitoshi, Alternative Route, Release, Armada, a dalších. Založili si také vlastní label s názvem Bits & Pieces, na kterém vydávají většinu své vlastní tvorby. Novinkou je také založení nového projektu s názvem Bug Report, na kterém spolupracují s dalšími dvěma kolegy. Aktuálně se věnují tvorbě nového alba, které by mělo spatřit světlo světa v říjnu tohoto roku, a tak již na Believe party budeme moci slyšet ochutnávku z jeho skladeb. Na Believe párty vystoupí hlavní djská polovina dua, a to Ariaan Olieroock. Ukázku z jejich aktuálního zvuku vám nejlépe shrne tato skladba:

 

 

Vstupenky jsou k zakoupení v předprodejní síti Ticketstream, kde za 250,- Kč + poplatky získáte vstupenku, se kterou se na akci dostanou dva lidé! Na místě bude v den akce vstup pro jednu osobu za 250,- Kč.

Členové facebookové skupiny BELIEVE PARTY mohou využívat výhody spojené i s touto akcí. Přidejte se na svém facebook profilu!

www.ticketpro.cz

www.tisketstream.cz

www.venueclub.cz

www.16bitlolitas.com/

soundcloud.com/bitsandpieces

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016