PARTYINFO

 

BELIEVE

Datum konání:
10.06.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Venue club
DJs:
16 Bit Lolitas (Bits & Pieces, NL), Tazz & Biodan (residents), Macio (djmacio.com), VJ MONO
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 22:00, vstup předprodej Ticketstream: 1 lístek za 250 czk + poplatky = vstup pro dvě osoby! Na místě vstup pro jednu osobu za 250 czk
 
 
Vstup na 16 Bit Lolitas včetně drinku zdarma!

Ano, nečtete špatně! Na poslední chvíli přinášíme vyjímečnou možnost získat vstupenku na páteční vystoupení 16 Bit Lolitas v klubu Venue na párty Believe za úctyhodných 200,- Kč včetně plnohodnotného drinku RedBull + vodka zdarma!

 

16 Bit Lolitas vystoupí po pěti letech v Praze, aby zde představili svůj unikátní zvuk a novinky ze své tvorby. Veškeré zázemí je již připraveno, a to od vyladěného zvuku L Acoustic přes světelný park až po opět unikátní projekci v podání VJ MONO!

Hudebně hlavního hosta doplní rezidentní dvojice djs Tazz & Biodan a celou akci rozjede dj Macio. Abyste si mohli užít celou akci od začátku, nabízíme vám možnost získat zvýhodněný vstup za 200,- Kč, přičemž když se dostavíte do klubu s vytištěnou vstupenkou do 23:30 (počítají se i lidé stojící ve frontě), tak navíc získáte jeden celý RedBull + vodku zdarma! Běžné vstupné je za 250,- Kč na osobu, takže vězte, že toto se vyplatí :) Vstupenku si stáněte a vytiskněte zde: solstice-records.com/Vstupenka4members.jpg Kdybyste to náhodou nesthihli do 23:30, máte vstup alespoň pouze za 200,- Kč.  Abyste si připomněli, kdo že 16 Bit Lolitas vlastně jsou, poslechněte si jejich hit “Sedna” níže:

 

 

www.ticketpro.cz

www.tisketstream.cz

www.venueclub.cz

www.16bitlolitas.com

soundcloud.com/bitsandpieces

 
16 Bit Lolitas guest mix pro Frisky Radio! 16 Bit Lolitas po 5 letech opět v Praze!

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016