PARTYINFO

 

TRANCE GATE

flyer
Datum konání:
27.05.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Le Mirage - Újezd
DJs:
David Justian (davidjustian.net), MCB (aka Polapa, idj.cz/mcb)
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
 
 
Trance Gate @ Le Mirage Music Club

V pátek 27. května se chystá v music clubu Le Mirage na Újezdě další vydání klubovky Trance Gate, jenž pro Vás připravuje dvojka DJ MCB & David Justian, kteří Vás budou tentokrát hudebně provázet po celý večer a připraví si pro Vás delší a výpravnější sety.

 

V podání Davida Justiana se můžete těšit na nový svěží progressive trancový sound, kterým se pravidelně prezentuje ve svém rádiovém pořadu na českém Fun1 Station a německém Trancefan.de - the Selection Of David Justian.

DJ MCB má pro Vás připravenou nadílku ve stylu deep and dark progressive. V jeho podání hudby se mísí vlivy jak house, tak i trance. Temná zákoutí dokáže oživit melodickými plochami a nebrání se ani dobrému breakovému tracku. Tribalové zvuky, příjemné vokály a našlápnutý beat jsou tím pravým prostředkem k navození správných vibrací.

Dobře zásobené bary skýtají širokou nabídku alkoholických i nealkoholických nápojů a především míchaných koktejlů za příjemné ceny. Sortiment je bohatý na různé druhy rumů, o kterých se dočtete podrobnější informace na speciálních rumových lístcích u barmanů. Už při plánování klubu bylo hlavním hlediskem pohodlí zákazníků, a proto byla vybrána poloha v centru města, na spojnicích dopravních tepen. Aby Vaše cesta domů byla co nejpohodlnější, máte na výběr mnoho spojů, například noční tramvaje nebo autobusy, které vás rozvezou po celém městě. Takže po příjemném večeru se i společensky unaveni dostanete rychle a snadno domů.

Těšíme se na Vás,

ExpEvents.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016