PARTYINFO

 

SAD-SKA FEST 2011

Datum konání:
09.07.2011 - sobota
Místo konání:
Sadská - open air - Sadská
DJs:
Wakata DJ Stage - Philip TBV, MikkiM, Koogi, Jonh T feat Mc Jedifire, MGL, Merak, Slam & Mr.Kangaroo, Mc Dawe, Akaio.JD, Kwizaczech, Voce, Greenmate, Seychllo, Inside Kru DJs

Speedstop Chillout Zone - Wagosh, Doma je doma, Ascha, Damn, Snejk, Autist, Curfew, Selector Moog, Goldstar
Live:
Stereo Tam Tem (GER), Le Pneumatiq, The Chancers, Mindway, Prague Conspiracy, Švihadlo, Dr. Kary & DJ W23, Sek Jsi Bombonky, Chaotic
Info:
http://www.sadskafest.cz
Popis:
vstup 250/300/400 czk, Doprovodný program: plackafacka (www.plackafacka.cz), chill zone + dětský koutek, jednokolky, beatbox, žonglovací workshop, fireshow by Tribo Fuego + Infinitos, ohňostroj
 
 
V sobotu 9.7. u jezera v městě Sadská proběhne šestý ročník oblíbeného open-air festivalu Sad-Ska Fest!

Stejně jako loni nabídne spoustu živé i reprodukované muziky na třech hudebních scénách. Živá scéna nabídne pestrou směsici žánrů reggae, ska, breakbeat, drumandbass i rockově laděné muziky. Na DJské scéně pod taktovkou pražského klubu Wakata uslyšíte dynamickou taneční muziku a třetí stage jako součást celé odpočinkové zóny poskytne rozmanitý výběr pohodové hudby k poslechu a relaxaci. Všechny účinkující postupně zveřejňujeme na festivalovém webu www.sadskafest.cz, ale již teď vám můžeme představit headlinery live scény, kterými jsou němečtí Stereo TAM TAM.

 

Nebude chybět zajímavý doprovodný program, fireshow vystoupení, ohňostroj, ani žonglérský workshop. Loni jsme úspěšně započali projekt na podporu psího útulku Aura v Sadské a i letos bude hned několik způsobů, jak můžeme společně pomoci. Do projektu se opět zapojí ethno shop Sanu Babu a patří jim za to dík.

Festival nabídne dostatek zastřešeného prostoru v případě extrémního vedra či deště, proto se nemusíte bát, že svého oblíbeného interpreta z důvodu nepříznivého počasí neuslyšíte.

Budeme rádi, když se i vy aktivně zapojíte do propagace festivalu, budete šířit informace o něm a společně si tuto událost plnými doušky užijeme.

Důležitá informace! Do konce května si můžete zakoupit vstupenky v síti Eventim za super cenu 250Kč + poplatky. Od začátku června bude cena vstupenek 300Kč + poplatky a na místě si můžete vstupenky pořídit za 400 Kč. Vstupenku zakupíte na festivalovém webu www.sadskafest.cz, v síti prodejních míst Eventim, nebo si můžete vytisknout elektronické vstupenky TICKETDIRECT doma!

Vstupenku pořídíte zde nebo v prodejní síti Eventim zde.

SAD-SKA PROMOTIONS

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016