PARTYINFO

 

EXPECTATION

flyer
Datum konání:
03.06.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Styx
DJs:
MCB (aka Polapa, idj.cz/mcb), David Justian (davidjustian.net), Trent (trent.cz)
Popis:
start 21:00, vstup zdarma, special videoprojection, free fresh fruits
Line-up:
21:00 MCB
00:00 Trent
02:00 David Justian
 
 
Páteční Expectation v Smart Clubu Styx!

V pátek 3. června Vás zveme na další pokračování párty Expectation v Smart Clubu Styx, jenž sídlí na adrese Sokolovská 144/349 Praha 8. Tentokrát si DJ MCB & David Justian, kteří pro Vás akci připravují nachystali několik překvapení...

 

Jsme rádi, že Vám můžeme představit speciálního mimopražského hosta, který nám zcela jistě pomůže vytvořit tu správnou atmosféru. DJ Trent pochází z Příbrami, malého města asi 60 kilometrů vzdáleného od Prahy. Poprvé si k DJskému umění přičichl v jednom z místních klubů. To se psal rok 2003. Byl naprosto uchvácen a tak si zakoupil svůj první mixák a pustil se do tehdy ještě amatérského hraní z obyčejných CD přehrávačů. V té době pro něj byl srdcovým stylem trance ve všech jeho podobách. Čas plynul a CD přehrávače přestaly uspokojovat jeho DJské potřeby, proto se uchýlil k prvním gramcům a deskám. Jako správný DJ prošel Trent hudebním vývojem, takže se v jeho setech postupně začal prosazovat progressive house a electro house. V současné době jsou jeho sety směsicí již zmíněného progressive, electro house a trance v různých formách. Rok 2008 byl pro Trenta zlomovým. Dostal šanci si zahrát ve známých klubech jako liberecký Liquid či ostravský Fabric. Na podzim rozjíždí svoji vlastní rezidentní noc v příbramském klubu Hubajda. Tato klubová noc, nesoucí jméno Progressiva, je zaměřena na taneční hudbu ve stylu electro, progressive a trance a těší se velké oblibě. Během osmi dílů se jim spolu s kolegou Zickem podařilo na Progressivu dostat, mimo jiné, DJe Bon Finix, Martin Gredner, ReOrder, Revolt, Deepress, Stepan Bruck, Nirthy, Carrione aka Diesel Phunk nebo třeba duo Pete Walk & Revis. Rok 2010 se nesl v duchu dalšího pokračování párty Progressiva a navázání spolupráce s místním klubem Místo činu, kde získává rezidenturu na akci Noc plná šílenství. Dále navazuje spolupráci s klubem Semtex v Příbrami, ve kterém našla nově zázemí zmíněná Progressiva a odkud vysílá svou radioshow Sound of Progressiva, na které spolupracuje se Zickem jako průvodcem pořadu. Dostal se i do zahraničí, naposledy na soukromou klubovou akci v Raslavicích na Slovensku. První polovina roku 2011 přináší pro Trenta velmi příjemnou změnu. Sound of Progressiva radioshow nabírá na popularitě a v červnu dochází k přesunu na celorepublikově významné i-radio Sensation Factory…

V podání Davida Justiana se můžete těšit na nový svěží progressive trance sound, kterým se pravidelně prezentuje ve svém rádiovém pořadu na českém Fun1 Station a německém Trancefan.de - the Selection Of David Justian.

DJ MCB má pro Vás připravenou nadílku ve stylu deep and dark progressive. V jeho podání hudby se mísí vlivy jak house, tak i trance. Temná zákoutí dokáže oživit melodickými plochami a nebrání se ani dobrému breakovému tracku. Tribalové zvuky, příjemné vokály a našlápnutý beat jsou tím pravým prostředkem k navození správných vibrací.

A další vychytávky? Kvalitní strhující tepající masívní sound, vychytaná hypnotizující videoprojekce, čerstvé ovoce na baru a speciální promo CD jako malý dárek pro Vás. Design a atmosféra klubu vybízejí k nezapomenutelným večírkům. Legální holandské smart drugs, velký výběr energy drinků, 2 fotbálky, flipper, plně vybavené technicko-audiovizuální zázemí, background pro DJ´s crew a především překvapivě přátelská atmosféra a pohodoví lidé jsou zárukou perfektně propařené noci.

Těšíme se na Vás,

ExpEvents.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016