PARTYINFO

 

MEANBUCKET LABEL NIGHT

Datum konání:
03.06.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - NoD
DJs:
Meanbucket crew
Popis:
vstup 50 czk
 
 
Meanbucket Label Night

První rok labelu Meanbucket byl nabouchaný releasy od lidí jako Tvyks, Tuco, Naifian, Ethix, Dryman a Side9000, nebyla ani chvilka klidu!

 

 

Naše producenty jsme spojili se světově uznávanými remixéry, aby se jejich EP a singly dostali do globálního podvědomí, právě díky popularitě daných remixérů. Na první rok by se dalo řící, že se to povedlo více než dobře díky lidem jako Nick Catchdub z Fool's Gold společně s Proper Villains, avantgardní písničkář a super producent Jason Forrest aka Dj Donna Summer z Nightshifters, bass mistr So Shifty, z Planet Mu to byl Chrissy Murderbot, pařížský ghettař Big Dope P, slovenští Bad Mojo a Embryo a nakonec i DJ Edgar s nefalšovanou chutí Brazílie. Myslíme si, že kvalita, kterou Vám nabízíme, se může bez problému rovnat s každým uznávaným labelem venku!

Lidi z labelu sice nejsou Češi, ale cítí se býti pyšní při pomoci zviditelnit Prahu a lidi, kteří se snaží o to samé co oni, na mezinárodním hudebním poli. Však je můžete právě díky jejich snaze vidět pravidelně na stránkách uznávaných hudebních on-line magazínů jako BLEEP, RCRD LBL, XLR8R nebo třeba Discobelle.

To vše je důvod, proč Vás zveme s námi oslavit těchto úžasných 12 měsíců a to v baru NoD, v Pátek 3. Června.

Sezvali jsme partu místních a ne úplně místních talentů, kteří nám pomohli tento label vybudovat!

vstup 50 czk

Garage, Ghetto, House, Moombahton, Dubstep, Hip hop

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016