PARTYINFO

 

CZECH THIS FUTURE #8

Datum konání:
18.06.2011 - sobota
Místo konání:
Praha - Touster club
DJs:
Alexx van den Berg, DJ Tigi, Zooropix, DJ Fugaz, Athro vs. Andrews, E-Motion Brothers aka Vyrys vs. Stepan Bruck
Info:
http://www.touster.cz
Popis:
vstup zdarma
 
 
Osmé vydání Czech This Future v klubu Touster!

Party nabízející prostor domácím DJským talentům znovu útočí. Svůj zasloužený prostor dostanou na akci CTF#8 opět mladí čeští trancoví deejays, kteří se představí v osvědčeném pražském klubu Touster. A chybět nebude ani pověstná euforická atmosféra!

 

Osmé pokračování série Czech This Future přináší znovu to, proč vlastně vznikla – jednak jde o kumulativní oslavu narozenin hned několika členů trance.cz crew, kterými jsou Flash, DJ TiGi a reportér rave.cz Paya (pozór, slaví kulatiny). A za druhé, své umění budou předvádět české talenty v oboru trance a jeho příbuzných odnoží. Jako obvykle, budou u toho kvalitní rezidenti, kromě oslavence TiGiho, který se jistě bude pyšnit kvalitním tech-trancem, také král mash-upů Alexx van den Berg a psytrancový ďábel Zooropix.

Line-up však obsahuje mnohá překvapení. Za prvé, po delší době přivítá legendární dvojici Athro vs. Andrews v back2back setu nacpaném klasickým trancem, za druhé do Prahy znovu přivede slavné upliftingové duo E-Motion Brothers alias Vyryse a Stepana Brucka, dvě ze tří klíčových duší ikonické brněnské E-Motion, a za třetí dá šanci dalšímu neokoukanému DJovi, severočeskému Fugazovi, jednomu z největších fanoušku Paula van Dyka široko daleko. To vše samozřejmě gratis, vstupné se na Czech This Future nikdy neplatilo, neplatí a platit nebude.

Co zbývá dodat? Zapište si do kalendáře 18. červen, sobotu, klub Touster, metro B, stanici Palmovka, Sokolovskou ulici číslo 152, Prágl. Začínáme v osm večer. S podtitulem Back To The Future se můžete spolehnout, že to bude stát zase za to. Uvidíme se tam!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016