PARTYINFO

 

MASH UP FUNK "POLISH FUNK EDITION"

Datum konání:
04.06.2011 - sobota
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Papazura + Burn Reynolds (Soulservice Dj Team, PL), Goldstar (Eta djs), dMIT.RY & Felix! & Thiew
Live:
Andy Wants The World + Lost In New York + High Society
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 22:00
Line-up:
22:00-01:00 Goldstar
01:00-05:30 Papazura + Burn Reynolds
 
 
Mash Up Funk – Polish Funk Edition

Další Mash Up Funk s matadory polské funkové a groovy scény je za dveřmi. Soul Service Dj Team živě již tuto sobotu v Chapeaurouge.

 

Jistě si někteří z vás pamatují Polish Funk tour z minulého roku, kdy pozvaný Dj Papazura objel snad všechny známé i neznámé česko-slovenské kluby se svými groovy peckami.

V jednom klubu si však nezahrál-tím klubem je základna “Mash up Funk“ parties-Chapeaurouge.

Chapeaurouge je klub s dlouholetou tradicí sídlící v samém centru prahy, kousek od Staroměstského náměstí kde si Mash Up Funk parties našli svůj přístav.

Právě do tohoto přístavu po roce zavítá Dj Papazura se svým kolegou Burnem Reynoldsem ze Soulservice Dj týmu aby zde předvedli proč zrovna oni jsou nejžádanějšími Djs nejen v polsku, ale i po celé evropě.

Jako Soulservice Dj Team se nejvíce proslavili spoluprácí s polským hudebním vydavatelstvím Polskie Nagrania, které jim vydalo  úspěšnou  kompilaci POLISH FUNK  jež se dočkala 4 pokračování.

Polish Funk je výlet do let dávno minulých, respektive 70 let minulého století, kdy v polsku bylo nespočetně kapel které strhla vlna groovu, beatu, funku a soulu.

O tom jaký to byl mazec si dnes můžeme nechat jen zdát a tuto dobu si můžeme připomenout jen díky těmto skvělým kompilacím mapující tuto scénu našich sousedů.

Jelikož poláci, stejně jako češi jsou známi svou nákloností k jazzu, rozhodl se Soulservice Team zmapovat i polskou jazzovou scénu a tento rok spatřila světlo hudebního světa kompilace

OFF SEASON: Jazz & Grooves From Poland 1966-89, kterou vám přijedou Soulservice Djs představit do prahy.

O tom že jazz není vůbec nudná muzika a v podání těchto mistrů za mixážním pultem dostává jiné rozměry se můžete přijít přesvědčit v sobotu 4.června do pražského Chapeaurouge

www.etadjs.estranky.cz

www.myspace.com/soulservicedjteam

www.juno.co.uk/artists/Soul+Service+DJ+Team

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016