PARTYINFO

 

BOOGIE

flyer
Datum konání:
17.06.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Ladida, Lucas Hulan & Malkao, Radek Honc
Live:
Lazy Point + Contami Nation
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
Line-up:
22:00 - 00:00 Malkao
00:00 - 02:00 Ladida
02:00 - 04:00 Lucas Hulan
04:00 - ??:?? Ping-Pong After Show
 
 
DJ Ladida tento pátek v Chapeau Rouge!
Boogie s Ladidou v Chapeau Rouge

Chapeau Rouge ve spolupráci s vydavatelstvím Nightphunk Recordings si vás dovoluje pozvat na další pokračování deep house party Boogie. V pátek 17. června se v klubu Chapeau Rouge představí po dlouhé době dnes již legendární DJane Ladida.

 

Za svou DJskou kariéru měla Linda možnost hostovat snad ve všech velkých i malých klubech a na festivalech jak v čechách tak i na slovensku. V zahraničí vystupovala například v Japonsku, Austrálii, Londýně, Švýcarsku, Chorvatsku, Polsku, Francii a v mnoho dalších zemích.

Jako jedna z prvních DJs v české republice vystupovala jako host v zahraničí už od roku 1996. Tehdy vystupovala hlavně u našich sousedů v německu, kde hrála ve známých klubech jako je berlínksý Tresor a v tomto roce se například poprvé představila na celosvětově uznávané party Mayday. V roce 1997 se stala také producentkou a sve debutove album vydala u prestižního labelu London Records. Na svém kontě má skladby a remixy, které vyšly na labelech Laser Girl, Mueller, Neuton Potentional a dalších.

Linda je také spolumajitelkou vydavatelství Article, které je zaměřené na minimal house a techno. V poslední době, ale měla malou přestávku v DJing, jelikož otěhotněla a stala se z ní maminka. Linda je opět v Djském ringu v celé své síle a vy máte jedninečnou možnost si po dlouhé době tuto kvalitní DJku vychutnat v pátek 17. června pravě v klubu Chapeau Rouge. Připravila si pro vás speciální našlapnutý house set plný energie tak jak ho mužete znát jedině od ní samotné.

Dále se mužete těšit na residenty Lucase Hulana z Nightphunk Recordings a na našeho oblíbeného olejového deep house magnáta DJe Malkao. Boogie začína od 22 hodin a pro všechny tancechtivce je vstup zdarma!

Více info naleznete na www.chapeaurouge.cz nebo www.techno.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016