PARTYINFO

 

BUSH

Datum konání:
17.06.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Ghonzales & Mc Lindee, Mc Vaant, Mc Adrenalin, Brooklyn, Lulu Rulez
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
 
Páteční Bush v pražské Roxy!

Nebudou tu sice Beastie Boys, jak by se mohlo z nadpisu zdát, ale bude tu Brooklyn, Ghonzales, Brooklyn a Lulu Rulez. Ty doplní na podiu 3 naši dnb Mcs Vaant, Lindee a Adrenalin. V Pátek 17.6. se zkrátka Roxy rezezní nejenom drumandbassovými rytmy.

 

Brooklyn(aka Juanita Juarez) si v Roxy zahraje po delší době. Momentálně už několik měsíců, ne-li let, střádá materiál na své první drumnandbassové album. Jeho současný sound, který tvoří pod pseudonynem Brooklyn si můžete poslechnout zde: soundcloud.com/brooklyn-dnb

Dj Ghonzales je většině posluchačů znám jako drum and bassový dj. Ti kteří Honzu znají trošku lépe ale vědí, že rád zabrousí i do dalších žánrů a subžánrů, jako je breakbeat, dubstep, down tempo, nebo abstrakt hip-hop... Mezi jeho oblíbence z velké části patří produkce labelu Ninja Tune.

Ghonzales je residentem hned dvou klubových nocí v Roxy - drumandbassové Bushe a experimentálnější nocí Beatcase. Stejnojmený pořad na rádiu Wave uvádí společně společně s Philipem TBC. Nyní se pojďme podívat na jeho nový setík, kterým je záznam z hip-hopové pořadu na rádiu Spin. Pořad se jmenuje "Hip Hop Drunkiez" a na svědomí ho má DJsko-producentský team: Negative a Trusty. Poslední set kombinuje směs down-tempa a instrumentálního hip-hopu, který též lze nazývat jako Abstrakt hip-hop. Ve světě tenhle sty zastuoují třeba djs Shadow či Krush. V nejbližší době se také dočkáme Ghonzalesovi původní produkce.

Něco málo k poslechu můžete ochutnat na www.myspace.com/ghonzales

Lulu Rulez

Éterická Lulu Rulez pochází z Vysočiny a je členokou party kolem obchodu U Merkura a v Roxy si zahraje rovněž po delší době. Lulu - instruktorka jógy a hrdá veganka - ve vás probudí tu správnou letní energii!

www.myspace.com/lulu_rulez

MC Vaant

Bezesporu velice zajímavý člověk, od kterého texty nemůžou urazit! Člen break-jazz-drumandbass-punkové kapely Alef Zero a breakové sekce U Merkura Sound Systemu, letitý vege-punk, anarcho-hipík, antifašista, nekritický fanoušek The Beatles. Od roku 1998 pořádá pravidelně každou (druhou) středu antifa-breakotéku LAMINATE v pardubickém klubu Žlutý pes, prvních pět let s Doc.Torrem, posledních šest let společně sVaczechem. Oficiálně mu jich vyšlo několik tracků, například s Philipem TBC nebo minimal-techno DJ-kou a producentkou Clarou Bailar.

www.vaant.cz

MC Lindee

Pokud ji ještě neznáte z podia, možná vám ejjí jméno bude znít přesto povědomě, jelikož je jednou z koordinátorů projektu Red Bull Music Academy. Na české party scéně se pohybuje už notnou chvíli a svým vystoupením už oživila nejednu party.

Posledním z trojlístku je MC Adrenalin, kterého si můžete pamatovat například z hraní s Voitou na legendárních breakbeat conferencích.

Poslední předprázdninová BUSH si zkrátka klade za cíl dobře pobavit a naladit vás na letní vlnu pohody...nic víc, nic míň!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016