PARTYINFO

 

BORA BORA

Datum konání:
03.06.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Duplex
DJs:
David Bowles, Black Jesus, Leon, Martez Ortega, Klenot, Orion, Kaz D, Rawal, Pat Heart, South Soul, Alex Douche, David Monsozon
 
 
Bora Bora slaví již 5. narozeniny!

Stále více oblíbená letní párty Bora Bora slaví již 5.narozeniny! Přijďte slavit s námi a zavřít Bora Bora sezonu  a užít si skvělou show. Na otevření vás přišlo skvělých 1.700 a to je jeden z důvodů proč pirátská párty měla jako vždy tu správnou nezaměnitelnou atmosféru. Zkusme to číslo společně překonat!

 

Díky vaší přízni máme stále větší podporu a to znamená více zábavy, více show, více překvapení a více dárků pro vás zdarma! Přijďte využít všechny výhody, které jsme společně vytvořili. S každým lístem dostanete drink zdarma! Pirátská tetování! Speciální  zvýhodněné ceny drinků a mnoho dalšího.  Skvělá New York style party na třech stagích zároveň v luxusním klubu Duplex - na Captain Sparrow Stage Vás budou bavit naši hvězdní  DJs DAVID BOWLES, LEON, MARTEZ ORTEGA, KLETON, Black Pearl RnB Stage přivítá oblíbené místní  DJs ORION, KAZ D, BLACK JESUS, RAWAL. Naše jedinečná OPEN AIR Blue Lagoon stage na terase bude ještě vylepšená o pravé filmové kulisy  a  mnoho příjemných překvapení, zahrají vám DJ SOUTH SOUL, PAT HEART, ALEX DOUCHE, DAVID MONOSZON.

Budete si připadat jako v opravdovém filmu, tančit kolem vás budou sexy pirátky, piráti barmani a mnoho pirátů z řad hostů. Nezůstaňte pozadu a využijte vstupu zdarma, který získáte pokud přijdete v pirátském kostýmu - ten si můžete zapůjčit v naší  partnerské půjčovně Sexy Kostým za zvýhodněnou cenu.

Další novinka – kdo slaví narozeniny dostane od nás speciální slevu na lístky a zdarma soukromý ostrůvek –stůl, dárky, dekorace atd. A pro toho kdo zrovna narozeniny nemá stačí  jen na Facebooku potvrdit, že přijde na naši párty a dostane automaticky lístek jen za 150 Kč.

V dobré náladě po párty nemusíte jestě domů, naopak,  sejděte se  s DJs večera v příjemné atmosféře  klubu Le Clan v Balbínově ulici.

Velmi děkujeme všem partnerům Bora Bora a všem lidem, kteří se na vzniku
party podílejí nebo ji podporují.

Těšíme se až se s Vámi uvidíme, Váš Starmix Team a Metro party team

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016