PARTYINFO

 

MONEGROS DESERT FESTIVAL 2011 (ESP)

flyer
Datum konání:
23.07.2011 - sobota
Místo konání:
Barcelona - poušť u Barcelony
DJs:
David Guetta * Busta Rhymes, Andy C + MC GQ * Benga & Youngman * Boys Noize * Brodinski * Camo & Crooked * Carl Cox * Caspa & MC Rod Azlan * Chris Liebing * Crookers * Dave Clarke * Dirtyphonics (live) * Dr. Lektroluv * Frivolous * Gaiser (live) * God’s Army aka Frank Kvitta & Boris S (live) * Hablando En Plata * Hellfish * Infected Mushroom (live) * John Digweed * Joseph Capriati * Josh Wink * Keygen Kaotic * Killa Productions: Ben Sims vs. Paul Mac * Loco Dice * Luciano * M.A.N.D.Y. * Mar-T * Marco Carola * Micropoint (live) * Narcotek Sound System (Guigoo / Seno / Weser) * Niskerone * Noisia (3 DJ’s set) * O.B.I. – live * Oscar Mulero vs. Reeko * Paco Osuna * Paul Kalkbrenner (live) * Paul Ritch (live) * Pet Duo (live) * Popof * Rapsusklei * Richie Hawtin * Rusko * Sho Hai * Steve Aoki * Steve Lawler * Technasia (DJ set) * The Sickest Squad  * Tiefschwarz (Basti DJ set) * Tiga * Tote King *  Underdogz (DJ Lukas & Malke- live) * Vitalic (V Mirror live V.2)
Info:
http://www.monegrosfestival.com...
Popis:
Sabado - Fraga (Španělsko)
 
 
Pouštní festival Monegros se blíží v plné síle

Po horkém odpoledni stráveném tancem sedíte u orosené sklenice piva a něčeho dobrého k jídlu a uprostřed pouště Vás ochlazuje vánek, který spolu se zapadajícím sluncem přináší příjemný noční chládek. Měkké večerní světlo barví písečné duny do tisíce odstínů a vy přemýšlíte, na kterou stage se vydáte nyní. Všechny jsou totiž k prasknutí nabité těmi nejlepšími jmény z elektronické taneční hudby. Že to zní jako sen? Ne, to je španělský festival Monegros, který se každoročně koná v poušti nedaleko Barcelony.

 

 

Největší španělský festival

Monegros je se čtyřiceti tisíci účastníků největším festivalem taneční hudby ve Španělsku a na pěti stagích si přijdou na své vyznavači všech hlavních současných směrů: Electro, Techno, Hip Hop, Drum & Bass či Dubstep. První návštěvníky festival přivítá v sobotu 23. srpna v pět hodin odpoledne a ti poslední jej budou opouštět následující den po hodinu po poledni. Celkem tedy 20 hodin našlápnutých výbornou zábavou.

Live Performances

Kromě pěti již zmíněných stagí čekají návštěvníky chuťovky v podobě live performances. Zocelen svou prací na soundtracku k filmu „Berlin calling“ zde po návratu ze světového turné vystoupí Paul Kalkbrenner a vy se můžete těšit na vymazlené tracky z jeho nové desky „ICKE WIEDER“. Další hvězdou live performances je francouzský producent Vitalic se svým živým projektem V Mirror 2.0, který famózním způsobem spojuje vizuální efekty s elektronickou hudbou.

David Guetta či Busta Rhymes – 5 stagí pro všechny

Monegros se vrací ke svým kořenům a techno se tak představí na open air stage pro 15.000 násvštěvníků, které budou bavit kultovky jako jsou Dave Clarke, Loco Dice, Marco Carola a Steve Lawler. Pokud jsou pro vás klasické techno a tím spíše minimal stále pomalé, můžete se přesunout na „hard techno“ stage a nechat ze sebe vymlátit duši schranzem v podobě živých vystoupení God’s Army (Frank Kvitta a Boris S), Underdogz (Lukas & Malke) a u nás oblíbených Pet Duo. Zahrají zde také Narkotek Sound Sytsem, The Sickest Squad či Keygen Kaotic.

Electro stage nabídne exkluzivní set Boys Noize, kteří pro letošní rok plánují pouhých deset vystoupení. Podpoří je tu Steve Aoki, Crookers, Tiga, zelený mužík Dr. Lektroluv a Brodinski.

Hip Hop stage jednoznačně ovládnou Busta Rhymes v závěsu se smetánkou španělského hip hopu Tote King, Sho Hai, Hablando en Plata a Rapsusklei.

V neposlední řadě je tu Drum and Bass stage s absolutní peckou v podobě Andyho C, legendárního DJje, kterého mnozí považují za současnou jedničku a „čaroděje třech gramců“. Názory jsou však různé, stejně jako chutě, proto tahle stage nabídne také francouzské Dirtyphonics či „šestiruký“ projekt Noisia. Dubstep reprezentují Caspa & MC Rod Azlan, Rusko a Benga & Youngman.

Za kolik a jak tam?

Ačkoli se může zdát, že táhnout se na festival až do Španělska vám udělá díru do kapsy, není to tak hrozné. Vstupenky se dají pořídit od sedmdesáti eur, letenky do Barcelony (Wizzair, ČSA, VUELING, EASYJET, Ryanair, Airberlin atd.) pak okolo tří tisíc. Z letiště vás již až na místo odveze autobus, lítek na něj se dá koupit spolu se vstupenkou přes internet. Za zážitek z legendárního festivalu přímo v poušti, navíc plného velkých jmen to myslím stojí.

Ukázka jak to vypadalo minulý rok:

A preview of what happened last year  - Video Teaser

 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016