PARTYINFO

 

NERUDNÝ FEST

Datum konání:
17.06.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Areál Gymnázia Jana Nerudy
Live:
Chaotic, Pohlaní nádraží, The Royals, The A-Bomb, more
Info:
http://www.nerudnyfest.cz
Popis:
start 13:00, vstup zdarma
 
 
Studenti slaví konec školního roku!

Jak studenti v Praze oslaví konec zkoušení, testů nervování?? Přeci kulturně! Řeč je o multikulturním festivalu umění Nerudný fest, jenž se letos dočká svého 4. pokračování. Projekt Nerudný fest se stal neodmyslitelnou součástí nekomerční kulturní scény v Praze. I letos představí průřez mladým uměním napříč kulturními žánry. Festival nabídne koncerty, divadelní představení i improvizace a nebude zde chybět ani rozsáhlá výstava nadaných mladých výtvarníků.

 

Nerudný fest se poprvé konal v roce 2007 a již od svého vzniku je mezi pražskými studenty velice populární. Nabízí přehlídku mladého pražského umění z oblasti hudby, divadla i výtvarnictví a v duchu své tradice vše samozřejmě zdarma (děti za polovic). Využívá k tomu prostor areálu Gymnázia Jana Nerudy, který má dostatečné parametry, aby uspokojil poptávku a byl dostatečně funkční, a zároveň nabídl ve spojitosti s unikátní architekturou neopakovatelný zážitek jak návštěvníkům, tak i zastoupeným umělcům.

V rámci festivalu tedy probíhá hudební produkce ve formě open-air festivalu, kdy na venkovní ploše areálu vyroste podium, na kterém vystoupí kapely mnoha žánrů, od jazzu až po rock'n'roll. Dále se můžete těšit na představení několika divadelních souborů a divadelně-improvizační souboj týmů Kl.I.Ka. a Stře.L.I. v sále Auly GJN, světelnou show či na umělecké výstavy umístěné po celém objektu.

Program je doprovázen různými možnostmi zábavy (jako například fotbálky), nabídkou občerstvení, kde bude k dostání mimo jiné Kofola či sandwiche Bagel za symbolické ceny okolo 5- - 10Kč.

Další informace je možné získat na webových stránkách festivalu (www.nerudnyfest.cz), případně u kontaktní osoby.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016