PARTYINFO

 

CZECH IT B-DAY PARTY

Datum konání:
08.07.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Matrix
DJs:
Nuz_d (IT) feat. mc Dawe, P.no feat. mc Katrin, C.N.B + Frock + Sayuz, Tons, Tmx
Popis:
start 20:00
Line-up:
20:00 Tmx
21:30 Sayuz
22:30 Frock
23:45 Nuz_d feat. Dawe
01:00 P.no feat. Katrin
02:15 C.N.B
03:30 Tons feat.
 
 
Czech it B-day party v pražském Matrixu!

Jak je dobrým zvykem, také letos se uskuteční letní “Czech it” B-day párty, kde své narozeniny oslaví dj P.no. A sice dnes 8. 7. v pražském Matrixu od 20 hodin!

Pro tuto příležitost si P.no pozval svého italského parťáka dje Nuz_d, se kterým letos slaví 10. výročí crew Undergranda. Tu společně založili pod Alpami v roce 2001. Nuz_dho doprovodí zkušený a energický mc Dawe, zatímco P.na jeden z nejkrásnějších hlasů pražské drum'n'bassové scény mc Katrin

 

Protože má P.no rád drum'n'bass jako takový bez stylových hranic a aby si každý návštěvník přišel na své, zbytek line-upu oživí skupina djů, které navštěvníci žižkovských nocí dobře znají. Představí se například člen drumandbass.cz crew a pořadatel nocí Bomb da Bass dj C.N.B, nebo také dj Frock, pořadatel Czech Pointu. Chybět samozřejmě nebude dj Sayuz, P.nův parťák v projektu Drum Affection a ani dj Tons, člen pražské Caik Kru, v doprovodu mc Brejchuse, vítěze soutěže Ring4Mc. O příjemný začátek večera se postará slovenský dj Tmx s jeho dubstepovým setem.

Pokud nebudete sedět dlouho doma nebo v hospodě, tak pro vás máme vstup ZDARMA do 22 hodin. Jestli budete chtít dorazit v klidu později, tak vás vstup přijde pouze na 60 Kč.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016