PARTYINFO

 

BUBBLES

Datum konání:
02.07.2011 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
EL (RU), Tomics (Blue Sound), Ondrej K, Pavel Batala
Live:
Ibulon (www.myspace.com/ibysek, latino, r’n’b, funky, pop, gypsy)
Popis:
vstup zdarma
 
 
Letní terasa na houseboatu U bukanýra nabízí každou sobotu vystoupení živých kapel, grilování, koktejly, Wi-Fi, pivo, kávu a limonádu :)
Sobotní Bubbles U Bukanýra

První prázdninový víkend proběhne na Bukanýru další díl noci Bubbles, tentokrát ale v opravdu netradiční podobě. Jelikož duchovní otcové tohoto večírku Insect Elektrika se rozhodli po vzoru starých věrozvěstů šířit svoje hudební myšlenky až na daleké Moravě, záštitu nad tímto dílem převzal DJ Tomics. Jakožto starý známý ústředního dua dostal plnou důvěru, že večírek proběhne podle všech regulí a hlavně se ctí.

 

Takže co se chystá? Tomics, zastánce house music, tepavých beatů a vzletných nálad, tentokrát předvede svoji minimalističtější tvář a aby jí nemusel předvádět celou noc sám, pozval si na pomoc další hráče. Prvním z nich je na Bukanýru dobře známý Ondřej K – exrezident večírku We Love Music a zároveň jeden z mála DJů, který se stylově nikdy neohýbá, jde si za svým a hraje jen to, o čem je sám stoprocentně přesvědčený. Že je tohle správná cesta a že je radost poslouchat někoho, kdo ví co dělá, se můžeme každý rok přesvědčit i během velice oblíbené párty na vlnách Vltavy Sheexy Boat, jejíž je Ondra nedílnou součástí.

Jako další host vystoupí DJ EL z Ruska, kterého jste na Bubbles mohli už několikrát slyšet a i tentokrát předvede to nejlepší z jeho aktuálního zvuku. Sestavu uzavírá Pavel Batala, který také na Bukanýru není nováčkem a na večírku Bubbles už získal svoje DJské ostruhy.

No a aby toho nebylo málo, tak na horní letní palubě bude od 20.00 vyhrávat kapela Ibulon svojí fůzi latina, funky, popu a dalších letních žánrů.

Více o dalších akcích na Bukanýru, které jsou pro vás připraveny na tento týden se dočtete zde: www.bukanyr.cz/newsletter

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016