PARTYINFO

 

PLEASURE ISLAND WARM UP

Datum konání:
22.07.2011 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Proud-M, Bon Finix, Michal Pešina, Lazy & Doctor
 
 
Oficiální Pleasure Island warm up v Radosti FX

Oficiální Pleasure Island Warm-up tour je v plném proudu, pět z devatenácti warm-upu jsou již za námi a tento víkend se koná dalších šest po Česku, na Slovenko a v Polsku. V pátek se dočkáme i první že dvou chystaných warm-upu v Praze a to v legendárním klubu Radost FX. Kromě skvělé hudby od DJs Bon Finix, Proud M, Michala Pešiny anebo Lazy&Doctor, která Vám zkrátí čekání do 27.srpna, kdy se otevřou brány festivalu Pleasure Island v Roudnici nad Labem, tato warm-up party nabídne návštěvníkům i možnost zakoupit si lístky na tuto událost léta za nejlevnější cenu na trhu!

 

Na warm-up party v Radosti vystoupí Bon Finix, jehož úspěšní počin z minulého roku 'Catwalker', se dokonce objevil i v rádiové show Club Life slavného DJe Tiesta. Do jeho setu housových a progresivních novinek určitě zařadí i jeho remix skladby “Turn It Up” pro Deana Anthony, který nedávno vyšel na labelu Big In Ibiza. Set plný progressive a tech-houseových perliček naservírují tři členové projektu Proud-M, Adam Cloud, Pete Walk, a Revis. Dále vystoupí brněnský kůň Michael Pěšina s jeho house výběrem a v neposlední řadě se můžete těšit na svižný tech-houseový set od Lazy&Doctor, kteří získali ocenění "objev roku" v anketě Dance Music Awards 2009.

Pleasure Island představí dohromady více než 90 umělců, mezinárodních a domácích špiček elektronické hudby, jakými budou například Axwell, Sander van Doorn, Mark Knight, Moguai, Sunnery James & Ryan Marciano, Artento Divini, Gareth Emery, Aly & Fila, Showtek, Angerfist a mnoho dalších.

Nejlevnější vstupenky na festival Pleasure Island budou k dostání v limitovaném množství přímo na warm-up v Radosti za cenu 750Kč! Vstupenky jsou také v prodeji tradičně prostřednictvím sítě Ticketpro za současnou předprodejovou cenu.

 

Web: www.radostfx.cz

FB: www.facebook.com/radostfx

 

Web: www.pleasureisland.cz

FB: on.fb.me/PleasureIsland

 

Web: www.kickdanight.com

FB: www.facebook.com/kickdanight

RSVP

Chystáte se na tuhle párty? Potvrďte vaši účast na Facebooku zde.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016