PARTYINFO

 

DEEP INSIDE - OPEN AIR

flyer
Datum konání:
02.08.2011 - úterý
Místo konání:
Mlékojedy - Free-D bar
DJs:
MCB (aka Polapa, idj.cz/mcb), David Justian (davidjustian.net)
Popis:
start 20:00, vstup zdarma, special videoprojection
 
 
Deep Inside - Open Air @ Free-D-Bar Mlékojedy

Slunce, pláž, koupání. Nezávislé místo. Osvěžující drinky na baru. Rozmanité hudební a filmové produkce. Pohoda s partou přátel. Vstup zdarma. Nejlepší letní párty. Wi-fi připojení zdarma. Tohle vše najdete na jednom místě nedaleko Prahy. Tím místem je Free-D-Bar v pískovně Mlékojedy u Neratovic.

 

Po celodenním sportovním vyžití, slunění a lenošení na břehu pískovny Vám v úterý 2. 8. dvojka David Justian a DJ MCB rozproudí krev ve stylu trance & progressive a dotvoří tak dokonalou atmosféru plážové party.

David Justian je mladý a nadějný DJ, který Vás rozpohybuje svým pečlivým výběrem neotřelých tracků, které jen podpoří tu pravou prázdninovou pohodu. Má svou rádiovou show, s názvem The Selection of David Justian, kterou můžete slýchat každou první neděli v měsíci na české stanici Fun 1 Station nebo na německém rádiu Trancefan.de každou první sobotu v měsíci.

DJ MCB Vás lehce zklidní ve stylu deep and dark progressive. V jeho podání hudby se mísí vlivy jak house, tak i trance. Temná zákoutí dokáže oživit melodickými plochami a nebrání se ani dobrému breakovému tracku. Tribalové zvuky, příjemné vokály a našlápnutý beat jsou tím pravým prostředkem k navození správných vibrací. Vždy se snaží o zcela specifický sound a to podle momentální nálady či atmosféry v klubu.

Přijďte se propařit až do středečního rána s touto nezaměnitelnou dvojicí DJů.

Těšíme se na Vás,

ExpEvents.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016