PARTYINFO

 

PADRE´S B-DAY PARTY WITH MICHAEL WOODS

Datum konání:
08.07.2011 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Michael Woods (uk), Bon Finix, Tripmain, Nesquik, Robiq
Line-up:
21:30 - 23:00 Tripmain
23:00 - 01:00 Bon Finix
01:00 - 03:00 MICHAEL WOODS
03:00 - 05:00 Nesquik
05:00 - 06:30 Robiq
 
 
Michael Woods již tento pátek ve Fabricu!

Červenec je nabitý výbornými akcemi se skvělými jmény! Odstartuje ho již tradiční oslava narozenin Jirky Grednera aka Padreho. Tentokráte si pozval vynikajícího dje a producenta MICHAELA WOODSE! I zbývající djské osazenstvo zaručuje luxusní party - Bon Finix, Tripmain, Nesquik a Robiq. Oslava narozenin Jirky Grednera aka Padreho je noc, která byla, je a bude o skvělé muzice o super návštěvě a masivní atmosféře! V minulosti jste zde mohli slyšet amerického dje Eca, britského Johna Gibbonse, kanadského Preache, z domácích dj´s Martina Grednera, Peeta, Bo-Dana, Tazze a mnoho dalších.

 

Tentokráte se opět s mezinárodní hvězdou, kterým je britský dj a producent MICHAEL WOODS! Autor několika aktuálních hitů jako Dynamik, Fruitcake, First Aid, No Access, Nitro atd..., které vlastní většina djů ve svých pomyslných kufřících.

Ovšem i zbytek line-upu je v mezinárodních barvách, vynikající kyperský "čech" Bon Finix, taktéž již zdomácnělý zimbabvský Tripmain. Za naši scénu zahrajou Nesquik a Robiq.
A věřte nebo ne, oslava narozenin bude dokonce trojnásobná! Kromě Jirky Grednera oslaví své narozeniny i Bon Finix a Tripmain! Takže dárků se v průběhu večera rozdá opravdová kupa.

Go-Go dancers, ovocné bary, hudební dárky u vstupu, otevřený venkovní party stan - účast na těchto narozeninách je téměř povinností, takže v pátek 8.7. naviděnou ve Fabricu! Zajištěno bude venkovní občerstvení na grilu!!!

Na radiu Helax (www.helax.tv) probíhají soutěže v rámci pořadů House Factory, Dance Factory a Hyper hyper. Ve čtvrtek 7.7. bude oslavenec Jirka Gredner aka Padre hostem pořadu House Factory, a vy s ním uslyšíte exkluzívní rozhovor a také jeho aktuální hudební TOP 10.

Bio:

Michael Woods je umělec, který se v hudbě pohybuje celý svůj život, i jeho první vzpomínky jsou z každodeního cvičení na piáno, kdy Machaelovi byli 3 roky. Navštěvoval  hudební školu Trinity College, kdy v době polední pauzy jste jej mohli najít v hudebním sále, kde jako tajný poklad ležel starověký Apple Mac a Korg M1, který byl pro Michaela startovní metou na poli elektronické hudby. Dokonce i o víkendech byl jeho talent využíván hrou na perkuse v London Symphony Orchestra v Royal Albert Hall. Michaelovi hudební dovednosti jsou velmi rozmanité, protože dále ovládá hru na trubku, kytaru a bicí.

Tato multiinstrumentální dovednost a talent jsou stavebními pilíři pro Michaelovu hudební tvorbu. Prvním počinem byl uznávaný remix od Energie 52 Café Del Mar. Dále následovaly tracky jako či novější  Yemba. V poslední době jsme mohli zaznamenat  Michaelovy remixy pro Deadmau5e - Strobe a Chrise Lakea & Deadmau5e- I Said, které rozbíjejí klubovou scénu dodnes. Všechny jeho hudební počiny se setkaly s podporou mnoha klíčových rádio DJs, mezi které patří i Pete Tong.

Michael je umělec, který působí v hudebním průmyslu již řadu let. Produkoval pod mnoha alter egy, z nichž některé zaznamenaly velký úspěch v hudebních žebříčcích a učinily slušný rozruch v Buzz and Cool Cut charts. Nicméně od založení nového labelu Diffused Music v září 2008, se Michael prioritně věnuje vydávání  a podpoře tohoto labelu.

Michael tráví většinu svého času v svém studiu v Londýně, kde zkoumá vlastní kreativitu a usiluje o stále více přesdvědčující zvuk. Netřeba dodávat, že hudba je Michaelovou prioritou i v roce 2011, jehož výsledky můžete sledovat jako releasy pod labelem Diffused Music, kde se věnuje i vydávání jiných interpretů.

 
Padre`s B-day Party v ostravském Fabricu!

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016