PARTYINFO

 

PADRE´S B-DAY PARTY WITH MICHAEL WOODS

Datum konání:
08.07.2011 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Michael Woods (uk), Bon Finix, Tripmain, Nesquik, Robiq
Line-up:
21:30 - 23:00 Tripmain
23:00 - 01:00 Bon Finix
01:00 - 03:00 MICHAEL WOODS
03:00 - 05:00 Nesquik
05:00 - 06:30 Robiq
 
 
Michael Woods již tento pátek ve Fabricu!
Padre`s B-day Party v ostravském Fabricu!

Začátek července každoročně ovládne Fabric oslava narozenin Jirky Grednera aka Padreho. Noc, která byla, je a bude o skvělé muzice o super návštěvě a masivní atmosféře! V minulosti jste zde mohli slyšet amerického dje Eca, britského Johna Gibbonse, kanadského Preache, z domácích dj´s Martina Grednera, Peeta, Bo-Dana, Tazze a mnoho dalších.

 

Tentokráte se opět s mezinárodní hvězdou, kterým je britský dj a producent MICHAEL WOODS! Autor několika aktuálních hitů jako Dynamik, Fruitcake, First Aid, No Access, Nitro atd..., které vlastní většina djů ve svých pomyslných kufřících.

Ovšem i zbytek line-upu je v mezinárodních barvách, vynikající kyperský "čech" Bon Finix, taktéž již zdomácnělý zimbabvský Tripmain. Za naši scénu zahrajou Nesquik a Robiq. A věřte nebo ne, oslava narozenin bude dokonce trojnásobná! Kromě Jirky Grednera oslaví své narozeniny i Bon Finix a Tripmain! Takže dárků se v průběhu večera rozdá opravdová kupa. Go-Go dancers, ovocné bary, hudební dárky u vstupu, otevřený venkovní party stan - účast na těchto narozeninách  je téměř povinností, takže v pátek 8.7. naviděnou ve Fabricu!

Zapomněl jsem tam dodat, že vstupné je 150 Kč v předprodeji (Subform bývalý Titty Twister, Nádražní, Ostrava), na místě pak 200 Kč a holky do 22:00 mají vstup zdarma.

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016