PARTYINFO

 

SOUNDFEER - ELECTRONIC MUSIC FESTIVAL

Datum konání:
24.06.2011 - 26.06.2011
Místo konání:
Orlík - Kemp Ostrovec
DJs:
D.A.V.E. The Drummer, Chris Liberator, STERLING MOSS, Bazooka Joe, Alert, 2vinz, Ghandi & Sepap, Aala, Basscave, Ans, Jaran, Leia Organa, Charly, Semtexx
breakbeat stage: Hedflux, Ludmilla, Karl Sav, DJ Marty B, Rejectbeats, Mesmer, Sonority, Los Dodos feat. Manda, Josef Sedloň, Merak (IO.LAB), Kaplick&Saku, Turtlesquad, Sbtr+3ska, Adelight, Voita, Kenny, Messbrothers, Jarin, Soya Bitches&Tofu Fighters, Midiwitch, Substance D, Mad4ce, Kev+Rich, Caramba, Goldstar
Live:
Chris Liberator + Sterling Moss, Roman + Christi (Lego), Adam Vandal, Parchant 25, Damistax, Mikkim, TNC
Info:
http://www.soundfeer.cz
Popis:
vstup pátek (celý víkend): 350 czk, sobota: 250 czk, 90 km jižně od Prahy, nedaleko Orlické přehrady
Line-up:
ACID STAGE

friday:

21:00 – Jara (NSK)
22:30 – Bazooka Joe (CA / Psychospores)
23:45 – Alert (CA)
01:00 – Chris Liberator + Sterling Moss LIVE (Stay Up Forever collective) / UK
03:00 – Chris Liberator + Sterling Moss / DJ set (Stay Up Forever collective) / UK
06:00 – Adam Vandal LIVE (CA/DCT rec.)
07:30 – TNC LIVE (KTX)
09:00 – Parchant 25 (NP25) LIVE / SK
10:30 – Damistax LIVE / IT
12:00 – Mikkim LIVE

saturday:

13:30 – Leila Organa (Khandra sound)
15:00 – Semtexx (INF)
16:30 – Basscave / Fr
18:00 – Ans
19:30 – 2vinz (Epsylonnotokton) / Fr
21:00 – Sepap + Ghandi (Spiritual)
23:30 – Aala (Lego)
01:00 – D.A.V.E. the Drummer (Stay Up Forever collective) / UK
03:00 – Acid Steve (Stay Up Forever collective) / UK
04:30 – Roman & Christi LIVE (Lego) / AUT
06:00 – Charly

BREAK STAGE:

friday:

21:00 – Messbrothers
23:00 – Turtlesquad
00:00 – Sonority LIVE
01:00 – Karl Sav / AUS
02:00 – HEDFLUX / UK
03:30 – Josef Sedlon
04:30 – Sbtr+3ska
06:00 – Mad4ace
08:00 – Jarin

saturday:

afternoon: Kev+Rich
14:00 – bb.cz djs and guests
20:00 – Saku+Kaplick
21:30 – Merak
22:30 – Rejectbeats / UK
23:30 – Los Dodos feat. Manda LIVE
00:30 – DJ Marty B / AUS
01:30 – Mesmer / RO
02:30 – LUDMILLA / HU
04:00 – Soya Bitches&Tofu Fighters
05:00 – Midiwitch LIVE
06:00 – Substance D
 
 
Legendy acid techna již tento víkend na Soundfeeru!

Můžete se těšit na 3 stage: Na hlavní stagi na 3 bary z toho jeden se speciálními drinky, jídelnu, Space bar a další zajímavé stánky dále pro vás připravujeme dekorace, performance a samozřejmě na druhé louce speciální chillout s Belzepub barem. Break stage bude ozvučena jedním z nejkvalitnějších zvukových systémů – Funktion One. O Acid stage se postarají soundsystémy Kinetix, Zuqwa & Space Patroll. Obě hlavní stage budou zastřešené, takže ani počasí nemůže narušit pohodový průběh párty.

 

Letošní rok se podařilo pozvat jména, která jsou snad na vrcholu pomyslného Acid technového potravinového řetězce. Na Acid stagi se mimo jiné představí angličané D.A.V.E. The Drummer, Chris Liberator, Sterling Moss a Acid Steeve, kteří vydávají u proslulých labelů Stay Up Forever, Cluster, Maximum Minimum, Apex, a spousty dalších.

 

 

Na Break stage prijedou hvezdy zlomených beatů libující si v rychlosti okolo 140 bpm, a to například Headflux (UK), Ludmila (HU), Karl Sav (AUS), Mesmer (RO), Marty B (AUS), a spousty dalších.

Páteční headlineři na Acid Stagi budou Chris Liberator & Sterling Moss, kteří se poprvé v ČR představí v livesetovém vystoupení, a poté i v DJ setu. Sterling Moss dokonce v ČR úplně poprvé.

Chris je jedna z největších hvězd světového techna a acid techna. Člen Liberator DJs, spolumajitel STAY UP FOREVER. Má na svém kontě desítky vynikajících singlů, remixů a špičkové album Set Fire. Jeho produkce vychází na mnoha nejrůznějších labelech, sám Chris vlastní kultovní značky Miximum Minimum, Waw Waw nebo Yolk. Během své kariéry vystoupil doslova po celém světě.

Sterling Moss je především známý svými energetickými až vybušnými mixy ve kterych spojuje hraní z techniksů, FX a bicího automatu. Vystupuje po celém světě od Jižní Ameriky po Irsko po boku DJské elity. Krom toho je také plodný producent. Jeho skladba Respect ktera vyšla na compilaci Nukleuz Dj- Nation Bootleg Edition dosáhla v oficialní hitpádě v Uk na 33 místo a spolupracoval také s Apex Recordings – Carl Coxem na U60311 mixovaném albu.

A právě těchto pánů jsme se zeptali na několik otázek:

 

 

Ahoj, už si někdy hrál v České republice a jestli ano,kdy a kde naposledy?

Chris: Určitě, několikrát, poprvé už v roce 1994 v klubu Radost Fx…si myslím teda…

Jak se daří vašemu labelu Stay Up Forever?

Chris: Stay uP forever je stále silný label, velmi brzo budeme vydávat již 100. desku takže očekávejte něco hodně speciálního. Lidi naše desky kupují po celém světě, takže pořád vyrábíme i vinyl. I když vydávání vynilů je dost draha záležitost. Daří se nám prodávat naši produkci na digitálu, o který je velký zájem..

Sterling: O Stay Up Forever se starají The Liberators a mají oddané fanoušky po celém světě, kteří stále lační po Acid Technu. Také mají nový website www.909london.com, kde najdete existující materíál plus exkluzivní releasy, které si můžete stáhnout – rozhodně to stojí za omkrnutí!

Jak se změnila anglická techno scéna od dob kdy jste s DJingem začínali?

Chris: Scéna rozhodně není taková jako bývala, ale zůstali lidi co jsou stále věrní, underground stále existuje… neboť nastupující nová generace má zájem o squat parties a free parties..takže je to bez šance že underground skončí. Techno trpělo poslední dobou trendem minimalismu. Tento hudební styl se dostal na krátký čas do módy, ale vypadá to že začíná ztrácet své přiznivce… lidi mají zase zájem o tvrdší a vostřejší zvuk.

Sterling: Techno bylo spíše jakousi energií než tak specifickou definicí jakou je dnes, takže čerpalo od hodně různých hudebních stylů. Snažím se tuto energii zachovat když hraju abych zachoval spirit samotné hudby spíše než Techno zaškatulkovat.

 

 

Vinyl nebo mp3? Jak se díváte na djing ze serato, final scratche atd?

Sterling: Hraju z vinylů a používám také CD abych mohl otestovat svoje nové věci. Přestože podporuju vinylový průmysl až do morku kosti, myslím si že by člověk mel používat to, co nejvíce umocní plynulost mixu když hraje, takže si myslím že technologie může pomoci když shledáte že vhodně doplňuje Váš styl hraní.

Chris: To je dobrý hlavně pro začínající djs, já ale preferuji vinyl.. má lepší zvuk a nezasekává se…

Jaký set od vás můžeme čekat na Soundfeeru?

Chris: Ode mě a od Sterlinga můžete očekávat opravdovou vostrou acid techno jízdu, budeme hrát věci, co jsem vydali před lety, který zkompletujeme v live setu s 909 a 303. Osobně pak budu pak hrát v dj setu techno… ale uvidíme, nechte se překvapit…

Sterling: Naše live show vám roztřese mozek i zem pod nohama nejnovějšími a nejlepšími peckami z Acid Techno kompilace. Rozjedeme live analogový mašiny jako Roland TB-303 Acid Box a TR-909 Drum Machine s live uspořádáním tracků abychom dodali pořádnou dávku nové vlny Acid Techna!

U mého DJ setu očekávejte Party techno a Acid pecky pořádného kalibru, včetně vlastních exkluzivních mixů mé poslední produkce jako premiéra na Soundfeeru!

Chtěli by jste něco vzkázat tvým fanouškům,kteří se chystají na festival Soundfeer?

Chris: Opravdu se těším a sem si jistej, že potkám supr lidi, a doufám že si všichni užijete vibe který vám privezeme. – prostě čistej acid s hutným technem…

Sterling: O víkendu budu na Festivalu Soundfeer slavit narozeniny, takže to oslavíme všichni pěkně společně – bude mejdan!!!

 

www.myspace.com/chrisliberator
www.discogs.com/artist/Chris+Liberator
www.stayupforever.com/

soundcloud.com/sterlingmoss
www.facebook.com/djsterlingmoss
www.myspace.com/djsterlingmoss
www.discogs.com/artist/Sterling+Moss

facebook: www.facebook.com/Soundfeer
událost na FB: www.facebook.com/event.php?eid=182354755134132

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016