PARTYINFO

 

SEXY BEATS

Datum konání:
09.07.2011 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Clubvibe (Roxy), Fatty M. (Nightphunk), Moskito
Live:
Le Kapr (www.lekapr.info, poetický jazz-beat)
Popis:
vstup zdarma
 
 
Sexy Beats v sobotu 09.07.2011 opět na Bukanýru!

Vaši milí residenti Clubvibe a Fatty vám na červencové Sexy Beats opět přichystali pořádně sexy lahůdku. Na Bukanýru se po nějaké době objeví opět jeden z praotců pražské houseové scény. Petrl Komárek začal s profesionálním DJingem již pře dlouhými 18 lety. Zde je v pár bodech představení další DJské legendy, kterou si díky SEXY BEATS můžete na BUKANÝRU užít v sobotu 9/7 i VY:

 

 

· Djem od roku 1993 - řadí se mezi první začínající DJs v Praze hrající z CDček, posléze z vinylů

· Na přelomu roku 93/94, první odehraný set v klubu Lisboa ve stylu speed garage.

· Od roku 1994 je zastupován booking agenturou Vinyl Rythm a následně roku 1998 přechází k bookingové lagentuře Roxydust Praha (SHAKE@ROXY, SALADAS@MECCA), kde setrvává do roku 1999.

· Další etapou jsou léta 99/01,kdy je zastupován další z předních bookingových agentur v Praze a sice agenturou WAX/beeswax, ve své době nejslavnější produkční a bookingová agentura v ČR.

· Roku 2000 otvírá a zahajuje vlastní projekt, kterým je obchod Fluidum Records, ale díky nedostatku času a financí obchod dalším rokem zavírá a věnuje se produkci a hraní na rezidentních večerech pražského klubu Mecca, zastoupenou nocí s názvem Discotheque, později pak i úspěšná noc Siluette a dále pak neméně známou nocí v pražské Radosti Fx nesoucí název Glamour. Je hostem mnoha radiových show jako jsou radio Kiss, Radio 1, Wave, radio Bonton, Praha, Evropa 2…

· Roku 2002 spolu s DJem Davidem Bowlesem budují hudební studio, kde spolu začínají tvořit taneční hudbu.

· V současnosti se i nadále věnuje hudební produkci, skládání vlastní hudby, převážně tanečních stylů jako je deephouse, tribalhouse, funkyhouse, latino, d’n’b’, hip – hop a v nemalé míře i skládání znělek a hudby k reklamám, filmům, internetu.

· Od roku 1998 započal Moskito vlastní tvorbu hudby a mezi jeho první počin se tak řadí spolupráce se světoznámým Djem Pavlem Bidlem, který doplnil druhou stranu desky projektu hogo2fogo nesoucí název ,,me gusta el telefono“

· O 3 roky později, tedy v roce 2001 v zastoupení Housesociety produkuje remix Pro-Seck pro známého pražského producenta Jana Horáčka aka Space Junkie, známho především svou koprodukcí s M.Źbirkou a názevm skladby Under pressure.

· V roce 2002 stejně jako založení hudebního studia dopadla kladně i nabídka od českého vydavatelství Feel The Beat se ketrým uzavřel smlouvu, a od které vzápětí obdržel nabídku z Itálie na remix JFK.

V roce 2008 Moskito vyprodukoval remix pro Daru Rolins s nazvem Give Me Back z alba D-2  (Sony BMG)

Jako DJ vystupoval a vystupuje v klubech jako:

Roxy, Radost FX, MECCA, Duplex, Nasa, Palác Akropolis, Amsterdam, Chapeau Rouge, Liquid, Paradogs, Fabric (Ostrava), Barumba (Olomouc), Babylon (Liberec)….

po boku světových hvězd jakými bezpochyby jsou: Pat Heart, Ben Watt, Jooost Van Bellen, Basement Jaxx, Groove Armada, Crazy Shaun, Terry Francis, Bob Sinclair, Jeno. Paulette, Brian S, Dj Tonka, Silicone Soul, Junior Sanchez, Eric D. Clark, Damon Burnet, Mary Sol, Swayzak a samozřejmě i jména domácí scény Pavel Bidlo, DJ Loutka, DJ Braun, Maylow, Lumiere, David Bowels, Tvyks, Ladida....

Veříme, že jsme Vám opět připravili nezapomenutelný večer s legendou pražského houseu, kterou hudebně podpoří residenti Fatty, který je po minulých SEXY BEAT zase o rok starší a Clubvibe, který se vrací odpočatý po zasloužené dovolené s kufrem plným nových letních sexy pecek.

Party začne ve 22.00, bude se hrát dokud nám síly budou stačit (max. do 8.00 ráno :-) a vstup je jako obvykle ZDARMA.

Před SEXY BEATs můžete ještě od 20.00 navštívit oblíbenou letní terasu na horní palubě BUKANÝRA, kde Vás na večerní party nažhaví live act LE KAPR, kteří se pohybují na vlnách poetického jazzu.

Těšíme se na Vás v sobotu na BUKANÝRU!

Více o dalších akcích na Bukanýru, které jsou pro vás připraveny na tento týden se dočtete zde: www.bukanyr.cz/newsletter

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016