PARTYINFO

 

UNPLUGGED

flyer
Datum konání:
28.07.2011 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Face (techno.cz), Mish Biscombe (South Africa), Wega
Live:
Voila
Popis:
vstup zdarma
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Unplugged @ House Boat U Bukanýra

Tak jak? Uvězněni v Praze v tomhle létě nelétě, tak trošku už se doma u všech těch repríz v telce nudíte a večer vás to jako obvykle táhne ven? Inu clubber tělem i duší, to se pozná a takovým se musí pomáhat... I ve čtvrtek! Se čtvrtým dnem nového týdne se dočkáte na House boatu U Bukanýra, který se tak spokojeně kolébá na vltavské hladině, hned tří speciálních dárečků v rámci noci Unplugged. Na rozbalování však tentokrát nebudete potřebovat ostré nůžky – všechny tři jsou totiž dárky hudební. Jeden k nám doputuje zdaleka, druhý je od srdce a z toho třetího budete mít radost až doma. Tak co je to? Dáte se podat?

 

Každý štamgast moc dobře ví, že taková bukanýrská letní terasa je v těch horkých měsících dárkem sama o sobě. Skvěle se vám na ní dýchá, voní to tu romantikou i grilovanými pochoutkami a pokud se tu chvíli u dobrého drinku zapomenete, snadno propadnete iluzi nekonečné dovolené na tentokrát překvapivě klidném moři. Už jste blízko! Právě zde, na této horní palubě, se krátce po osmé hodině uskuteční vystoupení kapely Voila, která tolik miluje šanson. A když šanson, tak samozřejmě hezky pěkně francouzsky a k tomu ještě se vstupem zdarma... Oui! A pak? Noc je dlouhá nejen pro Helenku, noc nám ještě nekončí – ba právě naopak. Jakmile dozní poslední tóny té krásné avšak vnitřně rozervané harmoniky, tam dole v podpalubí to konečně ožije a tři žokejové teď budou zkušeně postrkovat talíře gramofonů a CD přehrávačů v půlhodinových intervalech. Až z Kapského města dorazí Mish Biscombe, který se rozhodl strávit léto v Evropě, a s sebou přiveze pořádnou porci muziky z afrických kuchyní a zároveň hudební suvenýry, které na starém kontinentu při svém dlouhém putování posbíral. DJ Face ho doplní svou sbírkou afrických klenotů a ani DJ Wega nechodí po bubínky daleko... Tentokrát to bude velmi speciální tribal set z černých kotoučů, co se tak rády točí dokolečka dokola. Ti tři vám tu umíchají hodně vášnivý příběh a pokud neumíte tancovat, tak se aspoň vrťte – tenhle rytmus nepřekáží, vážení!

Tohle trio tu bude stylově úřadovat do tří a pokud byste ještě náhodou neměli dost, pak si vezměte něco na cestu... Hodný strýček Daho má Unplugged rád a tak vám z jablonecké cukrárny s muzikou posílá zbrusu novou várku tolik oblíbených DVD Slices. Děkujeme Davide a už teď se na všechna ta nová videa, zajímavé rozhovory s hvězdami, kterých se na Bukanýru zřejmě nikdy nedočkáme, moc těšíme! Bude to báječný večer, co říkáte? I tentokrát na palubě potkáte pisálky a foťáky serveru s denní aktualizací, kteří se starají o to, abyste i v létě měli co číst a na co koukat. Nebojte se jich, nekoušou a rádi si s vámi tenhle čtvrteční mejdan užijí až do úplného konce...

Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další díl párty Unplugged se koná 25. srpna 2011 a tentokrát vám zahrají DJs: Face (techno.cz), Wwera, Acustic Terrorist a Unit.

Více informací o aktuálním týdnu U Bukanýra se dočtete zde: www.bukanyr.cz/newsletter

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016