PARTYINFO

 

KAČEŘI

Datum konání:
19.08.2011 - 20.08.2011
Místo konání:
Březnice - Horčápsko - open air
DJs:
Vilém & sax Kuba Ročňák, Da Moon, Soundjet, Duff, Šlapy, JOhn Happy, Fedy, PB Jungle Company
Live:
Discoballs, Bros´n´Beasts, Simple Muffin, Amores Perros, Výčep, Origami, The Streetfighters
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start 16:00, vstup 150 czk, fotbalový turnaj, chillout, workshopy, fotbálek, filmy, soutěže, sporty, stanové městečko
 
 
Představujeme festival Kačeři 2011

Po půlroční odmlce se opět hlásí o slovo festival Kačeři. 20. srpna se uskuteční na louce ve vesničce Horčápsko nedaleko Březnice u Příbrami již tradiční open air festival. Prožijete opět spoustu zábavy, hudby, sportu, potkáte mnoho spřízněných duší a užijete si letní víkend.

 

Šestý ročník letního festivalu Kačeři se rozrostl do několikanásobných rozměrů, než byly jeho počátky. Po roce si budete moci opět vychutnat příjemný víkend nedaleko Březnice u Příbrami, který bude namíchán z mnoha ingrediencí.

Denní program nabídne spoustu aktivit - jak sportovních, tak také uměleckých. Sobotní ráno zahájíme již tradičním turnajem 10 týmů v malé kopané. Přihlížející si budou moci vyzkoušet aktivity jako badminton, petanque, netradiční čtyřboj a dále také sportovní soutěže o ceny. Součástí turnaje bude i exhibice malinkých fotbalistů, kterým bude věnována i celoturnajová dobročinná akce. Hra „Každý gól pomáhá“ pomůže v rozvoji malým fotbalistům. Organizátoři věnují za každou branku v turnaji 50,- Kč malým fotbalistům. Do sbírky se budou moci zapojit i diváci a všichni příchozí.

Hudební produkce bude probíhat již od pátku, kdy si páteční warm up večer vezme na starost PB Jungle company, vše v rytmu drum´n´bassu. Sobotní živá produkce nabídne mnohé různorodé. Z živých kapel se můžete těšit na pražské ska uskupení Discoballs. Dále na táborskou kapelu Bros´n ´Beasts, která dorazí i se svým americkým frontonem a předvede koncert plný kytarových rifů. Z Prahy dorazí i Simple Muffin, kteří se předvedli již na zimní podobě festivalu. Plzeňský kraj bude zastupovat punkrocková kapela s příznačným názvem Amores Perros. Pozvolna se přesuneme do příbramského okresu a závěrečným třem kapelám. The Streetfighters přivezou pořádnou dávku hardcoru, Origami zahájí v poklidném jazz world rytmu. Kapela Výčep, jednoduše řečeno legenda příbramského rocku.

Druhá stage bude dunět v rytmech taneční hudby. Zde si přijdou na své všichni příznivci všech odnoží housu. Je libo pravý nefalšovaný deep vocal house, uslyšíte od českého matadora Viléma, toho doprovodí na saxofon Kuba Ročňák. Je na co se těšit. Dalším z DJs bude plzeňský Da Moon, kterého budete moci slyšet na Kačerech místo avizovaného hraní na Mácháči v ten samý den. Dalším DJem ze stáje NUbreed.cz booking bude Soundjet, ten vás rozhýbe v rytmech tech-housu. Po loňském úspěchu je nám ctí opět představit jednu třetinu projektu Substance-D a to DJe Duffa a jeho podobu electro housu. V neposlední řadě naservíruje řádnou dávku electra, čím dál tím více oblíbený DJ Šlapy. Celý večer rozjede a vás rozehřeje JOhn Happy, kačeří resident. Na závěr a ranní electro set zahraje příbramský DJ Fedy, bývalý člen sound systemu Mushroom.

Po celý festival budete moci využívat chillout zónu, fotbálky, výtvarné workshopy, plné bary a grily, vyklidnit se budete moci v bazénu s pláží i palmami. S místem na přespání si také nemusíte dělat starost, stačí si rozložit stan ve stanovém městečku.

20. srpna 2011 Horčápsko u Březnice! Kačeři, uvidíme se tam!

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016