PARTYINFO

 

ROXY DANCE CONFERENCE

Datum konání:
02.07.2011 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Cressida, Marc Marberg, CrossRyders
Popis:
start 22:00, vstup 150 czk, vstup do 23:00 zdarma v dress code (pánové kravata, dámy koktejlky)
 
 
V Roxy si s Dance radiem naplníte uši i břicha!

Roxy Dance Conference live už dobře znáte, tak pojďme na nejdůležitější fakta. Tentokrát se bude jednat o oslavu šestých narozenin Dance radia. Na 2. července jsme tedy přichystali i VIP zónu s rautem a rovnou dva zahraniční hosty. Z Německa přijedou pogratulovat reprezentanti labelu Euphonic Cressida a Marc Marberg. Bude více variant vstupného, stačí si vybrat.

 

Kdo přijde v doporučeném dress code (pánové kravata, dámy koktejlky) -vstup do 23 hodin ZDARMA

Prvních 50 příchozích na páteční narozeninový parník Dance radia – vstup do Roxy ZDARMA

VIP s luxusním rautem – 400 Kč

Klasické vstupné – 150 Kč

Cressida

Původně dvoučlenný projekt Cressida vznikl v roce 2005 ve složení Matthias Baumann a Roland Geringer. Rok 2008 byl pro Cressidu zlomový. Zůstal v něm pouze Matthias a vydal track 6AM, který byl pro label Euphonic trefou do černého. Stal se nejprodávanějším trance singlem roku na Beatportu a objevil se na Tiestově kompilaci In Search Of Sunrise. Matthias v rámci světového turné poprvé zavítá i do Česka. Do Roxy přiveze i svůj čerstvě vydaný singl Kibo. Veřejným tajemstvím je sbližování obou původních aktérů projektu, takže je možné, že je brzo uvidíme opět pohromadě s Rolandem.

Marc Marberg

Začátky matadora německého undergroundu sahají až do roku 1992. Od techno akcí se postupně přiklonil k trancu a usídlil se u značky Euphonic. Dodnes působí jako manažer celé stáje, kde jsou usalašeni třeba Stoneface & Terminal, Kyau & Albert nebo Ronski Speed. Marcova hudební kariéra je postavena na hlavním producentském počinu Megashira a řadě remixů. V Roxy nám tenhle trenér zřejmě slušně přebrousí parkety.

CrossRyders

Rezidenti noci Roxy Dance Conference a autoři stejnojmenného pořadu na Dance radiu. Na kontě mají řadu DJských i producentských zkušeností, které využili k propojení legendárního pražského klubu a opravdového tanečního rádia. Jejich hudební feeling je vždy otázkou momentu, místa, publika a duchu akce. V průběhu celé akce vás budou provázet přímým přenosem z Roxy na vlnách Dance radia, kde uslyšíte i rozhovory s účinkujícími i s vámi samotnými.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016