PARTYINFO

 

SHEEXY HOUSE

Datum konání:
02.07.2011 - sobota
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Tazz & Biodan, Merino & Danihel
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
 
Sheexy Boat warm-up tuto sobotu v Chapeau

Tuto sobotu 2.7.2011 proběhne v Chapeau Rouge warm-up na letošní mejdan na parníku Sheexy Boat, a to jak jinak než na rodné párty Sheexy House, které společně vévodí dvojice djs TAZZ&BIODAN. Předprodeje a přípravy na parník jsou již v plném proudu. Pokud stále váháte zda na Sheexy Boat jít, či nejít, přijďte se podívat v sobotu do Chapeau, mi vám s rozhodováním pomůžeme a jako bonus vám dáme tip, jak se dostat na parník zadarmo :)

 

Pokud máte problém se sháněním lístků na Sheexy Boat, můžete tedy spojit příjemné s užitečným a stavit se v sobotu v Chapeau Rouge, kde si můžete lístky zakoupit od djs Tazze nebo Biodana, a zároveň se pobavit.

Kromě tradiční zábavy vám tento večer nabídne opět rozmanitý hudební výběr plný novinek i starších neohrabaných pecek z djského repertoáru pohybující se na pomezí všech žánrů house music, jak tu již bývá zvykem. Pokud se chcete navnadit už nyní, mrkněte na video z jednoho z minulých ročníků Sheexy Boat níže :)

 

 

Chapeau Rouge má sice tři patra, ale tentokráte bude otevřen pouze Dance club floor s výše uvedeným programem, a na horním baru bude probíhat akce Shopsky Sound s djs Merino a Danihel.

Takže přijďte si v sobotu odpočinout od všedního shonu a pobavit se do Chapeau Rouge na Sheexy House rozvinout svůj klid a buďte s námi dobří, my totiž budem :) Vstup je jako vždy zdarma.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016