PARTYINFO

 

TWIST!

flyer
Datum konání:
23.07.2011 - sobota
Místo konání:
Praha - Yes Club
DJs:
Arjun Vagale (india), Schwa (Shades Of Gray, Beef Records – Sydney), Lucas Hulan (Nightphunk, Roxy Prague), Max Om, Le Funktopus
Popis:
vstup 80 czk, holky do půlnoci zdarma
 
 
Arjun Vagale: "Moje práce je občas příjemná dovolená :)"

Přinášíme vám exkluzivní rozhovor s Arjun Vagale (Jalebee Cartel, India), který vystoupí již tuto sobotu v pražském Yes Clubu!

 

Ahoj Arjune. Koukal jsem na tvůj rozpis hraní a vypadá to, že toho máš fakt hodně. Jak to zvládáš? A co je nového?

Máš pravdu, hraní je teď fakt hodně. Hlavně v Evropě. Hrál jsem na pár akcích tady v Německu a minulý týden na Ibize. Dost práce mám také ve studiu. Dělám na EPčku pro Flow records a také spolupracuji s Timem Richardsem z Nového Zélandu.

Koukám, že jsi založil svůj vlastni label. Ostatně jako mnoho dalších djs/producentů. Co tě k tomu vedlo?

Starám se o label MakTub s mým kamarádem z Logiztic Sounds z Uruguaye. Začali jsme s MakTub hlavně proto, abychom mohli vydávat skladby naše a našich kamarádů. Prostě aby nám do toho nikdo nekecal a my mohli propagovat muziku, které věříme.

Proč jsi začal vydávat pod svým vlastním jménem místo Jalebee Cartel?

Já stále vydávám pod pseudonymem Jalebee Cartel. Každopádně věci, co dělám jako Arju Vagale, mají jiný zvuk. Jalebee Cartel je live act o 4 lidech, takže shodnout se na výsledném zvuku je občas těžší, než když skládáš sám. Řekl bych, že věci od Arjun Vagale jsou více undergroundové.

Hodně teď hraješ v Berlíně. Prý tu teď dokonce žiješ. Jak je to?

Moc bych si přál tady žít, ale s vízy pro lidi z Indie je to velice složité, takže tu teď pobývám na 3 měsíce. Již po pár týdnech se zde cítím jako doma. Opustit Berlín pro mě bude velice težké.

 

 

Jaké hraní sis teď v poslední době nejvíc užil?

Hráli jsme v Tresoru, legendárním techno klubu v Berlíně. To bylo opravdu skvělé. Mají tam super zvuk, ostatně jako skoro všude v Německu a lidi byli opravdu rozjetí. Fakt vydařenej  mejdan.

To je pořád samá práce… A co dovolená. Bude či nebude?

No, abych pravdu řekl, tak je to tak na půl. Sice hodně cestuji, ale snažím se města, do kterých zavítám, prozkoumat i z turistického hlediska. Vždy se rád podívám na zajímavá místa a památky. Minulý týden jsem byl na Ibize a tam jsem si pár dní válel šunky a jedl ve výborných restauracích. Moje práce je občas příjemná dovolená :)

A co scéna v Indii? Je tam elektronická muzika popularní?

Scéna v Indii je celkem malá (na to kolik zde žije lidí:)). Ale určitě nestagnuje. Dějí se tu zajímavé věci a scéna roste. Samozřejmě komerce jede v plném proudu, ale já se snažím tlačit spíš underground zvuk. Máme teď také pár agentur a producentů, kteří se opravdu snaží posunout věci k lepšímu. Takže myslím, že už se pomalu začínáme začleňovat do mezinárodního povědomí. A třeba goa bývalo známým místem trance parties, kam za muzikou jezdili lide z celého světa.

Jaké tracky tě teď hodně baví? Co máš pro nás nachystané v Dj bagu?

To je zaludná otázka… Moje oblíbené tracky se neustále mění. Hodně mě teď baví produkce od Ray Okpara, Yaya, James Dutton, Nicole Moudaber, Aldo Cadiz… Mám pro vás také nachystáno pár tracků z vlastní produkce.

Byl jsi někdy v Praze? Co od našeho hlavního města očekáváš?

Nikdy, ale Praha vždy byla na první příčce mého pomyslného „wish listu“. Opravdu se na Prahu těším… Jsem také moc nadšený z bookingu v Yes klubu. Zrovna včera jsem mluvil s Paolem Mojo a ten říkal, že miluje hraní v Praze. Zkrátka už se nemůžu dočkat!

 
Twist v pražském Yes! klubu
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016