PARTYINFO

 

AFTERPARTY

flyer
Datum konání:
30.07.2011 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Subgate, Bjorn Wilke (Get Physical, Germany), Eagle, Slovak
 
 
Studio 54 zve clubbery na poslední červencové afterparties se zahraniční účastí!

Bjorn Wilke (Ger), Subgate, Pete Walk, Eagle a další tento víkend ve Studiu 54! Poslední červencový víkend ve Studiu se můžete těšit na opravdu nabité afterparties, na kterých se kromě rezidentů Studia 54 představí i speciální zahraniční hosté a vy tak budete moci ochutnat zahraniční sound a protančit na něj další víkend ve Studiu!

 

Na sobotu je připravena oficiální Creative afterparty, která se odehraje již tento pátek v pražském klubu Chapeau rouge a na které vystoupí Němec Bjorn Wilke, který pravidelně vydává své tracky na renomovaných světových labelech Kaato nebo Get Physical, Orbith a rezidenti Studia 54 Subgate, Marty Fish a P-jay.

Na oficiálním afteru se pak v exkluzivním čtyřhodinovém setu představí již zmiňovaný Bjorn Wilke společně se Subgatem. Mimo nich vás v sobotu pobaví Eagle a Slovak.

 

Nedělí vás prostřednictvím svých setů provede ostřílená čtveřice rezidentů v čele s Petem Walkem, Veekayem a Marty Fishem, které bude supportovat Kifli. Těšit se můžete na rozjetou jízdu až do odpoledních hodin!

Kompletní informace naleznete na www.studio54.cz

Těšíme se na vás!

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016